GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Reușește Metaloglobus surpriza și elimină FCSB? GSP Live revine cu o ediție specială, începând cu ora 21:00

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 18:04

FCSB abordează serios meciul cu Metaloglobus, iar din echipa de start nu vor lipsi jucători cu experiență precum Olimpiu Moruțan, Ioan Hora sau Cristian Manea.

Victor Vrînceanu, alături de fostul președinte al Rapidului, Grigore Sichitiu, analizează începând cu ora 21:00 echipele de start ale celor două formații, rezultalte din meciurile jucate până acum, inclusiv victoria surprinzătoare a Sănătății Cluj în fața deținătoarei trofeului, Viitorul Constanța (1-0).

Înaintea fluierului de start, Vlad Nedelea, corespondentul GSP.RO de la stadion, ne aduce ultimele reacții din cele două tabere.

Atât la pauză, cât și la final, GSP Live revine în direct cu analiza meciului, în timp ce corespondentul Gazetei Sporturilor ne va transmite toate reacțiile de după meci.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
spartcapus
spartcapus  •  26 Septembrie 2019, 19:42

Hai ca sunteti comici! Chiar voi ati spus ca e meciul prieteniei! Era sa zic al omeniei...:)))

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  26 Septembrie 2019, 19:17

MECIUL ZILEI ! Becaloglobus - Becalomondus !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează