GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GOOGLE

Google a cheltuit 26 de miliarde de dolari pentru a vă ascunde această setare a telefonului

Telefon Google
Telefon Google

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 18:58 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 21:41

Există o setare din telefonul fiecăruia dintre noi pe care Google e disperat să nu o afli! Cât de disperat? Cât să dea o avere, notează washingtonpost.com

Doar în 2021, Google a plătit 26 de miliarde de dolari ca o setare din telefoanele Apple, Samsung și de la alte companii să rămână obscură față de utilizatori. Adică bani mai mulți decât câștigă McDonald's făcând burgeri. Despre ce e vorba?

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă
METROSPORT
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă

Samsung și Apple presetează ca motor de căutare Google. Și pitesc alternativele

E vorba despre bara-motor de căutare care îți apare de fiecare dată când vrei să cauți ceva pe net. Practic, Google plătește producătorii de telefoane, laptopuri și browsere pentru ca google să fie motor setat implicit și pentru ca producătorii să nu vă prezinte alte opțiuni în timpul configurării. 

Experții sursei citate și-au pus întrebarea: „Și ce? Google are o reputație pentru rezultate bune, în parte pentru că are date de la atât de mulți utilizatori. Ce este atât de rău în a face Google ca implicit? 

Dacă Google este atât de bun, atunci de ce trebuie să cheltuiască la fel de mult ca toate Big Mac-urile combinate pentru a ne asigura că nu luăm niciodată în considerare alternativele? Ce ne-a lipsit în timp ce Google a fost implicit? Și de unde am ști dacă a apărut ceva mai bun?”.

Pe un iPhone este nevoie de 4 atingeri și câteva derulări pentru a ajunge la schimbarea acestui motor de căutare, în timp ce pe Samsung necesită mai mult de 10 atingeri deoarece trebuie să modificați o setare a browserului și, de asemenea, o bară de căutare pe ecranul de start!

Și utilizatorii nu trebuie să se întrebe dacă e vina lor, fiindcă așa sunt presetate telefoanele!

GALERIE FOTO Imaginile pe care fosta soție a lui Ilie Năstase le-ar vrea șterse de pe Internet » Brigitte a pozat în Playboy imediat după ce a ieșit din închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Noiembrie 2023, 06:19

buna stirea asta din sport!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează