GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Imaginile pe care fosta soție a lui Ilie Năstase le-ar vrea șterse de pe Internet » Brigitte a pozat în Playboy imediat după ce a ieșit din închisoare

Brigitte a pozat în Playboy. Foto: Click.ro +18   FOTO
Brigitte a pozat în Playboy. Foto: Click.ro

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 09:56 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 10:00

Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase, a intrat în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat de relația ei cu fostul mare tenismen. A pozat în Playboy imediat după ce a fost eliberată din închisoare, iar aceste imagini le-ar vrea șterse de pe Internet.

Pe când avea numai 26 de ani, Brigitte era cunoscută ca una dintre cele mai apreciate manechine din Banat și câștigase titlurile de „Top Model România” și „Top Model of the World”. 

În 2003, fosta soție a lui Ilie Năstase a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate și la tâlhărie, după ce l-ar fi sechestrat în biroul ei pe managerul unui club din Timișoara și l-ar fi obligat pe acesta să-i plătească 5.000 de euro, în contul unei presupuse datorii. Aproximativ trei ani mai târziu, Brigitte a fost eliberată condiționat.

FOTO. Brigitte a pozat în Playboy imediat după ce a ieșit din închisoare

+14 FOTO

Când s-a văzut din nou în libertate, fosta soție a lui Ilie Năstase a luat o decizie neașteptată. Brigitte a pozat în Playboy cu scopul de a-și promova clubul din Timișoara. La vremea respectivă, ea era blondă și fără intervenții estetice. După acest pictorial, Brigitte a primit o mulțime de oferte pentru a prezenta lenjerie intimă.

Viața ei a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase. Fostul mare tenismen a fost cel care a căutat-o pe Brigitte și care și-a dorit să o cunoască. 

„Prima dată am văzut-o la emisiunea «Acces Direct», la Antena 1, unde s-a dus cu probleme legate de o casă. Atunci i-am trimis un SMS, prin care am spus că vreau să o ajut. Am ştiut înainte să o caut cine este. Nu mă interesează trecutul ei. Nu putem trăi din amintiri. Ştiu că a făcut puşcărie nevinovată. Multă lume păţeşte aşa ceva în România”, declara atunci Ilie Năstase. 

FOTO. Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, duce o viață de lux

+14 FOTO

Pentru Brigitte a urmat o viață cu vacanțe de lux, evenimente de gală cu vedete mondiale, haine, bijuterii și accesorii scumpe. La toate Galele Laureus la care a participat, fosta soție a lui Ilie Năstase a purtat numai rochii de Oscar, de cel puțin 1.500 de euro bucata, scria click.ro în urmă cu 7 ani.

În prezent, Brigitte este căsătorită cu Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a cunoscut în urma participării la emisiunea „Ferma”. S-a mutat în Dubai și a început acolo o nouă afacere. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu și este extrem de credincioasă. În acest moment, Brigitte Pastramă aparține de Biserica Penticostală.

„Eu am fost catolică, așa am fost botezată de părinții mei. Înainte ca să găsesc călăuzirea în credința pe care acuma o îmbrățișez, am început să vreau să mă schimb, să vreau să știu că cineva știe pas cu pas ceea ce fac. Am început să mă rușinez de lucrurile care nu erau bune din viața mea. Am vrut să fac curățenie”, a declarat ea la Antena Stars.

Citește și:

Vedeta lui Mititelu se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
danglumetu
danglumetu  •  08 Noiembrie 2023, 18:20

andra, redactor sef!

Tep45pg
Tep45pg  •  08 Noiembrie 2023, 12:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  08 Noiembrie 2023, 11:25

Se potriveau perfect. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează