GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DECIZIE

Șoc pe piața media! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la „Chefi la Cuțite” » Motivul incredibil invocat pentru ruptură

Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul showului culinar „Chefi la Cuțite”. +39   FOTO
Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul showului culinar „Chefi la Cuțite”.

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 21:42 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 10:40

Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul showului culinar „Chefi la Cuțite”.

Într-un comunicat emis astăzi, Antena 1 a anunțat că pregătește un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la Cuțite”. Postul TV susține că cei trei foști jurați au refuzat să participe la filmările din octombrie 2023, invocând o stare de oboseală. Tot Antena 1 precizează că pauza de la ultimele filmări a fost de 6 luni, între aprilie și octombrie 2023.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la „Chefi la Cuțite”

Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a oferit explicații suplimentare despre șocul zilei pe piața media din România.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală. 

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică - a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. 

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante
- Mihai Ioniță, CEO Antena Group

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
Chefi la cuțite
+35 FOTO

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului!”, a transmis bucătarul Florin Dumitrescu într-o postare pe Instagram. 

Iată evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa Chefi la Cuțite și cei 3 foști jurați: 

  • Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.
  • Mai - septembrie - Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.
  • Septembrie - Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.
  • Octombrie - Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. 

* informații oferite în comunicatul Antenei 1

Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România. „Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment”, anunță Antena 1.

Citește și alte știri de actualitate: 

Imaginile care se repetă în fiecare deplasare a „naționalei” » Președintele unei echipe din Superligă e nelipsit din delegație
BELARUS - ROMÂNIA
Imaginile care se repetă în fiecare deplasare a „naționalei” » Președintele unei echipe din Superligă e nelipsit din delegație
Cine transmite Belarus - România la TV și cine sunt comentatorii
ROMÂNIA
Cine transmite Belarus - România la TV și cine sunt comentatorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
brujo
brujo  •  14 Octombrie 2023, 08:51
Postat de 22cea pe 13 Octombrie 2023, 18:05

Asta e cum ai compara o Dacie Lastun cu un BMW .

Eu ma refer strict la faptul ca Top Gear a murit cand au plecat Clarkson, May si Hammond. La fel a murit Master Chef cand au plecat cei trei de acolo. La fel va muri si Chefi la cutite ... :)

22cea
22cea  •  14 Octombrie 2023, 00:01
Postat de Mosh.Gerilla pe 13 Octombrie 2023, 10:08

Sau, nu cumva, cei trei s-au săturat de aparițiile, din ce în ce mai dese, a unor „creaturi”?

Aunor ,dom Profesor ?

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  13 Octombrie 2023, 21:13
Postat de Adriann_1 pe 13 Octombrie 2023, 12:13

Nu mai putem dormi la noapte :)) S-a *** tara asta de tot daca a ajuns stire ca se schimba bucatarii la o emisiune cu bucatari :)) ASA CEVA... :))

Nu-ți pasă de bucătarii ăia?! Dacă n-ai văzut schimbul meu de aseară cu boierașul, îți reamintesc că prietenul nostru e fan chef Sorin Bontea și nu ratează emisiunea nici când joacă naționala. Schimbă pe meci numai când intră Olaru:-))) "freddy • 19 Iunie 2023, 22:30 E chinuitor sa te uiți la meciul asta. Ma duc la chefi la cuțite. Sănătate tuturor."

Vezi toate comentariile (17)
Comentează