GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Spectacol de Revelion la GSP TV! Superinterviuri şi emisiuni surpriză!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2009 00:00

 La trecerea in 2010 GSP TV ofera iubitorilor de sport o competitie de exceptie intre cei mai buni sase jucatori de tenis din lume, interviuri speciale cu mari nume din sport, retrospective si editii speciale ale celor mai indragite emisiuni, cu invitati de marca.

Joi, vineri si sambata, de la ora 13.00, Rafael Nadal, Roger Federer, Nicolai Davidenko, Robin Soderling, Stanislas Wawrinka si Jo-Wilfried Tsonga vor lupta in turneul demonstrativ Capitala World Tennis Championship, desfasurat la Abu Dhabi, cu premii in valoare de 250.000 de dolari. Cele doua meciuri zilnice ale campionatului de trei zile vor fi transmise in direct de GSP TV intre orele 13.00 si 17.00.

Seria “Interviurile anului” continua de joi pana sambata de la ora 17.15 cu confesiunile si dezvaluirilor altor mari personalitati precum Razvan Rat, Ioan Becali, George Copos, Ciprian Marica, iar ultimul interviu dat de Dan Petrescu in calitate de antrenor al Unirii Urziceni va putea fi vazut la GSP TV pe 31 decembrie, de la ora 17.15. Toate aceste emisiuni speciale vor putea fi vazute in reluare a doua zi, de la ora 10.15.

Rezumatele extinse ale celor mai frumoase meciuri transmise in 2009 continua sub titlul “Marile meciuri” atat joi, de la ora 19.00, cat si sambata si duminica, de la aceeasi ora. Vineri, 1 ianuarie, ora 19.00 aduce o editie speciala a emisiunii “Contraatac”, in care va fi invitat in studio marele campion la box Lucian Bute.

Si emisiunea “Culise” se imbraca in haine de sarbatoare si ofera telespectatorilor de la ora 22.15 editii festive cu invitati deosebiti: stiristii GSP TV, Anca Rusu, Octavia Geamanu, Cosmin Baleanu si Costin Desliu (joi, 31 decembrie), prezentatoarele stirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan, Cristina Dochianu si Luiza Bogdan (vineri, 1 ianuarie) si Alexandru Boc (duminica, 3 ianuarie).

Catalin Oprisan nu-si va lasa fanii sa treaca in noul an fara o retrospectiva vesela a anului 2009 si previziuni la fel de vesele pentru anul sportiv 2010 in doua editii ilare ale emisiunii “Smiley TV”, transmise joi si vineri, de la ora 23.00, iar in primele doua zile ale noului an, Emil Gradinescu va trage linia si va alcatui cele mai argumentate topuri fotbalistice ale anului 2009 in emisiunea sa, “Fotbal Zoom”.

Pe 1 si 2 ianuarie, de la ora 00.15, telespectatorii GSP TV vor vedea cum arata topul celor mai frumoase goluri, al celor mai mari ratari, al celor mai frumoase parade de portari, care au fost cele mai mari gafe, cele mai bune si cele mai proaste arbitraje, cele mai socante momente si cele mai haioase momente din fotbal.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează