GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  IMPERIUL LEILOR

FOTO Fotbalistul care i-a impresionat pe investitori și a obținut finanțare la Imperiul Leilor: „Sunt un străin care se simte ca acasă în România”

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor”, din sezonul 4 , și-a făcut apariția și fotbalistul austriac Stefan Krell. +7   FOTO
În cea mai recentă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor”, din sezonul 4 , și-a făcut apariția și fotbalistul austriac Stefan Krell.

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 21:41 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 21:45

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor”, din sezonul 4 , și-a făcut apariția și fotbalistul austriac Stefan Krell. Acesta a povestit că și-a început cariera ca fotbalist de teren inițial, apoi a devenit portar. A început la Austria Viena, iar mai târziu a ajuns în țara noastră – unde a și promovat.

După ani de experiență, a simțit nevoia unei aplicații care să facă legătura între fani și jucători. Așa a apărut Fanthletic, cu ajutorul căreia fanii pot ajunge la jucătorii preferați, de la ei de acasă, prin telefon.

FOTO. Stefan Krell, la „Imperiul Leilor”

+3 FOTO

În emisiune, fotbalistul a cerut o finanțare de 60.000 de euro pentru 25% din afacere. Surprinși de propunere, Dan Șucu și Răzvan Raț au decis să colaboreze și să-i facă o ofertă. „Orice se poate face pentru conectarea între fani și jucători este benefic”, a menționat Șucu.

În exclusivitate, Stefan ne-a povestit despre experiența lui în show și despre propria afacerea.

- La ce te gândeai când așteptai să intri în fața „Leilor”?
- Am avut stări diferite în timp ce așteptam. Eram emoționat, pe alocuri chiar tensionat și, în anumite momente, relaxat. Îmi treceau atât de multe gânduri prin cap – ce urma să spun, cum mă voi prezenta... exact ca într-un roller coaster. Asta se întâmpla deoarece era prima mea apariție în fața camerelor și în fața unor investitori atât de cunoscuți.

- Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?
- Ca să fiu sincer, nu m-am pregătit atât de mult. Am primit mult ajutor din partea consultantului de afaceri din cadrul emisiunii. Am primit sfaturi despre cum aș putea vorbi mai bine despre experiența mea și cum să mă exprim cât mai ușor.

- Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?
- Lumea de afaceri este una nouă pentru mine. Am apreciat că ei m-au sfătuit să nu mă mai îngrijorez atât de mult și că, prin muncă, oricine poate face asta.

- Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?
- Mi-aș dori ca oamenii să-și amintească numele afacerii, Fanthletic, care sugerează combinația clară dintre fani și atleți și comunitatea pe care o formează aceștia. Oamenii ar trebui să-și amintească că au un loc important în fotbal și că au șansa să ofere ceva înapoi. Despre mine, aș vrea să-și amintească că sunt un străin care se simte ca acasă în România. Sper să vadă în mine prietenul care vrea să producă ceva mare în țară.

- Cum ai descrie experiența participării în show?
- Experiența? Incredibilă. A fost una extraordinară și mi se pare ideal că oamenii au șansa de a primi o astfel de oportunitate. Sunt mai mult decât încântat că acest show a făcut ca totul să fie posibil pentru mine. Am început cu o idee și o prezentare în fața unor oameni importanți de afaceri și acum devine un factor extrem de motivant pentru viitor.

VIDEO. Răzvan Raț: „Am investit și am pierdut bani! Acum mă ocup de tehnologie, agricultură, pomicultură”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Calificarea decisă de o groapă din gazon! Moment savuros după golul decisiv din Cupa României Betano
GRUPA A
Calificarea decisă de o groapă din gazon! Moment savuros după golul decisiv din Cupa României Betano
Scorul sezonului în Cupa României Betano a fost stabilit în mocirlă » Imagini incredibile
GRUPA A
Scorul sezonului în Cupa României Betano a fost stabilit în mocirlă » Imagini incredibile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Decembrie 2023, 06:58

E portarul lui Ceahlăul, a venit la nemțeni când erau în liga a treia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează