GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Show-ul Survivor revine în România! Cine îl va transmite

Sebastian Chitoșcă (28 de ani), fostul fundaș de la FCSB sau FC Botoșani, a fost la Survivor România.
Sebastian Chitoșcă (28 de ani), fostul fundaș de la FCSB sau FC Botoșani, a fost la Survivor România.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 12:21 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 13:02

Show-ul Survivor, una dintre cele mai apreciate emisiuni din lume, revine în România.

ProTV anunță că a cumpărat drepturile emisiunii care-i pune pe concurenți în situații limită. Emisiunea va fi difuzată din nou în România începând cu 2022.

Până acum, postul Kanal D avea drepturile de difuzare ale show-ului lansat pentru prima dată în 1997, în Suedia.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă PRO TV”, a anunțat Antonii Mangov, directorul de Programe PRO TV.

Sportivi și vedete la Survivor

Până acum, mai mulți sportivi au participat la celebra emisiune, alături de vedete, dar și de oameni obișnuiți.

Luptătorul Cătălin Moroșanu, boxerul Cezar Juratoni, fotbaliștii Mihai Onicaș. Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu sau gimnastele Asiana Peng și Ana Progras sunt o parte dintre sportivii care au participat la precedentele ediții ale Survivor România.

Cătălin Moroșanu, plătit regește la Survivor 

La ediția de la începutul anului, cel mai bine plătit concurent a fost cântărețul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta ar fi primit 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. 

Ceilalți bărbați din echipa „Faimoșilor”, Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță sau Culiță Sterp, ar fi primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro, conform Click. Alexandra Stan nu a excelat în timpul probelor, dar a fost remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulile Survivor: „Soția mea a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 de euro!”

Citește și: 

„Mi-am lovit soția, era gelozie!” Sebastian Chitoșcă, despre cum i s-a destrămat familia după Survivor: „Am primit 10 zile restricție de la poliție”

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (5)
paradise3net
paradise3net  •  07 Noiembrie 2021, 21:11

Daca e formatul original, OK, super. Dar Survivor Kanal D e un Exatlon reloaded, care e super OK, dar as vrea sa vad si adevaraul Survivor care ruleaza in USA de vreo 20 de ani. A incercat protv-ul prin 2016 parca, ceva, dar concurentii nu au avut nicio treaba cu ce inseamna SURVIVOR.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  04 Noiembrie 2021, 22:26

Sper ca PROTV sa nu isi bata joc asa cum au mai facut odata.Abia am asteptat atunci si tin minte ca au schimbat orele de incepere si zilele de difuzare non stop.Sper sa fie macar aproape ca format de SURVIVOR ORIGINAL,ar fi super.

paiazze
paiazze  •  04 Noiembrie 2021, 21:17

Formatul american sau mizeria turceasca? Pentru ca unul e Survivor, celalalt e o aberatie pentru muls bani, intinsa pe sase luni, cu rezultatul stabilit din timp. Da, din pacate, stiu mai multe detalii decat mi-ar placea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează