GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  LANSARE DE CARTE

Tenisul, sportul inventat de diavol » Adrian Fetecău își lansează azi cartea, de la ora 14:30, la la Târgul de carte "Gaudeamus" de la Romexpo

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 09:49

Este titlul cărții scrisă de jurnalistul Adrian Fetecău, care va fi lansată sâmbătă, la ora 14:30, la Târgul de carte "Gaudeamus" de la Romexpo, la standul Editurii "Corint".

Este o carte cu și despre tenis, scrisă de Adrian Fetecău, jurnalistul de la Radio România Actualități. Ajuns la 6 decenii de viață, Fetecău își povestește practic drumul plin de hățișuri și de obstacolo pentru a ajunge sus cu fiica sa, Irina Fetecău (21 de ani), care a câștigat titlul național la simplu în 2016.

24020173 1763296157022814 298976744 n

"Toată lumea vorbește în această perioadă despre marile succese ale Simonei Halep, dar și despre marile ei realizări... materiale. Cu alte cuvinte, iubitorii sportului, și poate, nu numai ei, și-au format o părere despre lumea tenisului de "la vârf". Puțini știu însă cum este "la bază", acolo unde doritorii de glorie și de bani își pregătesc ascensiunea", spune Adrian Fetecău.

Jurnalistul explică faptul că din lumea tenisului "mic", un infern, evadează doar cei puternici din punct de vedere mental. Adrian Fetecău își sprijină afirmațiile pe experiența sa de tată de jucătoare profesionistă, vorbind cu sinceritate despre toate "caznele" trăite pe lângă terenul de tenis timp de mai bine de 16 ani!

Cartea poate fi și un îndrumar pentru cei care vor să-și vadă copiii ca urmași ai lui Federer, Nadal, Halep sau Șarapova. "Nu știu însă ce-i așteaptă! Un consum nervos și un efort financiar despre care pot să-și dea seama doar citind cartea", explică Adrian Fetecău.

Lansarea cărții va avea loc sambata 25 noiembrie, ora 14:30, la Târgul de carte "Gaudeamus" de la Romexpo, standul Editurii Corint.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează