GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO Imagini de colecție de acum 25 de ani: „Mamă! Atunci veneam cu respect, cu cravată. O emisiune excepțională!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 12:00 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 17:50

Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai buni arbitri din fotbalul românesc a participat la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ion Crăciunescu a fost difuzată prima dată în martie 2020

Ovidiu Ioanițoaia l-a surprins pe Crăciunescu, în emisiune, cu imagini inedite, din 1996, de pe vremea când actualul director al Gazetei Sporturilor realiza "Procesul etapei", la Pro TV.

„Ha, ha, ha. Mamă! Uite atunci veneam cu respect, cu cravată. Acum... Mă duc cu pulover, cu tricou. Nea Ovidiu, era o emisiune excepțională!”, a spus Crăciunescu.

„Atunci aveam voie să vorbim de arbitraje la televizor, trăiam într-o lume normală. Acum e o secretomanie la Comisia Centrală a Arbitrilor. Frate, ăștia au venit de pe altă planetă. E o castă de pe altă planetă și toate lucrurile se desfășoară acolo”, a mai supus fostul arbitru.

Ioanițoaia i-a reamintit expresii celebre introduse în vocabular de Crăciunescu, printre care „fanta de lumină” și „poziția nefirească”.

„Fanta de lumină mi-a dat-o Dinu. Cornel Dinu a exploatat-o. Spunea că dacă ești la linie, între cei doi jucători trebuie să se vadă un spațiu, un gol. Corpurile erau compacte și trebuia să se vadă un spațiu de lumină. A fost terminologia mea... Iar poziția nefirească am folosit-o în poziție normală. Mie mi se părea potrivită, acum are o interpretare largă. A devenit mai populară decât unele meciuri pe care le-a arbitrat eu”, a dezvăluit Crăciunescu.

CITEȘTE ȘI:

Fotografia cu Denis Alibec la bustul gol care a pus-o pe Vlăduța Lupău în dificultate: „E ăsta care-a plecat acum, nu? Dennis Man?”

Transferul carierei pentru Ianis Hagi?! „Sunt cu ochii pe el de când era la Viitorul! Îl va urma pe Gerrard acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close