GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

VIDEO Simona Țăranu, apărată de colegi, după ce l-a invocat pe Rafael Nadal în locul lui Raed Arafat, în direct, pe post: „Gafă de la oboseală”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 17:49

Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor de la TV Digi Sport și co-prezentatoare a matinalului din week-end, a făcut o gafă simpatică și a rostit pe post numele lui Rafael Nadal, al doilea jucător de tenis al planetei, în locul lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 

Confuzia a avut loc în jurnalul de știri de duminică dimineață. O știre proaspătă, în regim de breaking news, a condus spre o greșeală simpatică. Raed Arafat anunțase într-o conferință de presă că toate adunările de peste 1.000 de persoane vor fi interzise până pe 31 martie, lucru care afectează direct competițiile sportive. Simona Țăranu a rostit însă alt nume.

„Rafael Nadal, secretar de stat în MAI, a anunţat astăzi că toate activităţile din România vor fi interzise dacă implică participarea a mai mult de 1000 de persoane”, au fost cuvintele rostite de Simona Țăranu. 

+3 FOTO

Apărată de colegi

Astăzi, Simona Țăranu a devenit oficial co-prezentoarea matinalului din week-end, alături de Viorel Grigoroiu. Colegul jurnalistei i-a luat apărarea după episodul de azi, printr-un mesaj postat pe Facebook. Grigoroiu a taxat virulența unora din comentariile făcute pe rețeaua de socializare, în urma cărora Simona a decis să-și închidă contul. 

VIDEO Simona Țăranu, apărată de colegi, după ce l-a invocat pe Rafael Nadal în locul lui Raed Arafat, în direct, pe post: „Gafă de la oboseală”

Vezi și:

FIFA 20. VIDEO Denis Alibec, provocat la un meci de FIFA: Hermannstadt - Voluntari, în Champions League » „Îl bag pe el că e «topor»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
103798407052226
 •  10 Martie 2020, 11:14

ar trebui sa se vopseasca blond si sa prezinte stirile ***,ca sa nu mai fim atenti cand il confunda pe kim jong il cu obama !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  10 Martie 2020, 10:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mm_mm
mm_mm  •  09 Martie 2020, 21:50
Postat de kingdon pe 09 Martie 2020, 20:38

Jurnalista?? Piticania asta e o promterista, nu stie nici sa citeasca! O semianalfabeta, o stiu ff bine si pe ea si cine o freaca la digi

Bine ma perfectule, ca tu nu ai gresit niciodata. Si apropo, si noi stim cine te freaca pe tine ;)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează