GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  INTERVIU

Vlad Enăchescu dezvăluie cum va arăta Euro 2016 la Dolce: "Noi nu vom rata niciodată vreun imn! Vom avea o acoperire completă a acestei competiţii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 15:03

Gazeta Sporturilor găzduieşte în numărul de astăzi un interviu cu directorul DolceSport, Vlad Enăchescu. Dolce e singurul post din România care va transmite integral Euro 2016.

Vlad Enăchescu explică de ce s-a ajuns ca TVR să piardă în premieră difuzarea integrală a meciurilor în favoarea unui post de nişă, de ce Halep a ajuns să bată în audienţe jocurile Stelei şi de ce Gigi Becali nu a fost şi nici nu va fi vreodată invitat într-o emisiune la Dolce.

- Ce prevede caietul de sarcini?
- Eşti obligat să difuzezi toate meciurile, să ai campanii de promovare, să le preiei toate magazinele realizate de UEFA, după care sînt chestii de bucătărie internă. Să începi transmisia efectivă în aşa fel încît să nu pierzi imnurile celor două ţări.

- Ce veste bună, deci nu vom mai păţi ca în vara trecută, cînd la CM, TVR a ratat cîteva imnuri?
- La noi nu există niciodată riscul acesta. Am avut competiţii mari, ştim să le împachetăm, să ne sincronizăm în aşa fel încît telespectatorul să nu piardă nici un imn. Dacă TVR n-a respectat aşa ceva şi s-a ratat vreun imn, atunci au încălcat contractul. UEFA chiar specifică să dai legătura pe stadion ca să prinzi şi respectivul moment, fiindcă el face parte din spectacol. 

"Vom comenta tot de la faţa locului"

- Poţi asigura că nu vom avea parte de comentariile de la TVR, de la Mondialul din 2014?
- Nu mă pune să comentez nişte colegi de breaslă. Am părerile mele, dar nu vreau să le spun. Cu siguranţă, cele 51 de meciuri de la Dolce vor avea parte de calitate la comentariu fiindcă vor exista Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu şi, dacă lumea de aici, de la noi, va fi de acord, cred că şi Vlad Enăchescu. Acum, dacă vom fi buni o vor spune publicul şi voi, presa. 

- La fiecare meci cîte doi comentatori?
- În principiu, da, în fazele eliminatorii sigur da. În grupe, cînd sînt 3 meciuri pe zi, e complicat să ai cîte doi, dar ce pot să spun, şi e mai important, e că marea provocare e să comentăm toate cele 51 de jocuri de la faţa locului.

"Vreau să oferim o abordare originală şi să avem o acoperire completă a acestui Euro. O să vedeţi la Dolce altceva faţă de tot ceea ce aţi văzut pînă acum la precedentele turnee finale" - Vlad Enăchescu

Articolul integral poate fi citit în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI

Alte materiale exclusiv print pe care le găseşti în Gazeta de azi


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
steaua.libera
steaua.libera  •  01 Aprilie 2015, 23:38
Postat de holland pe 01 Aprilie 2015, 21:06

Sorin Hobana, la Croaţia - Camerun "Scopul lui Pletikosa, portarul Croaţiei, e să nu ia gol"

Lista completa o puteti revedea aici: ://www.gsp.ro/international/cm-2014/-cele-mai-tari-perle-ale-comentatorilor-tvr-nebanuitul-scop-al-lui-pletikosa-uriasul-curaj-iranian-si-filosofia-australiana-d-428186.html . Efectiv am lesinat de ras!

sorin.lions
sorin.lions  •  01 Aprilie 2015, 23:18

ai uitat de unde ai plecat-esti penibil

dubluv
dubluv  •  01 Aprilie 2015, 23:01
Postat de stalker87 pe 01 Aprilie 2015, 20:00

baleanu, gradinescu si cosmescu sunt cei mai slabi comentatori din Romania. O sa imi fie dor de Sorin Hobana.

esti plost

Vezi toate comentariile (61)
Comentează