GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRAFIC

Ziua campionilor » Record de audiență pe GSP.ro într-un weekend spectaculos pentru sportul românesc

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 11:29 / Actualizat luni, 15 august 2022 11:37

David Popovici, Simona Halep, canotorii și Liga 1 au făcut ca recentul final de săptămână să fie unul dintre cele mai spectaculoase pentru sportul românesc în ultima vreme. 

Iar entuziasmul fanilor s-a simțit și pe GSP.ro. 570.000 de cititori unici au fost ieri pe siteul Gazetei și au generat 3.3 milioane de afișări, cifre care înseamnă un record de audiență pentru GSP în ultimii 2 ani! 

În topul celor mai citite articole, relatările despre performanțele fantastice ale românilor la înot, tenis, canotaj sau gimnastică au mers cap la cap cu Liga 1. Pentru că și fotbalul autohton a avut un weekend spectaculos, cu lume multă în tribune. Petrolul a învins Rapid, CFR Cluj a pierdut cu Botoșani și a cedat șefia clasamentului, în timp ce FCSB a avut un meci tensionat: 3-2 cu Chindia, de la 0-2 la pauză.

Performanțele românilor în weekend

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close