GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  ROMA ATACĂ TITLUL

De la cotă 300 la 3 în doar 4 luni!

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Formidabila ascensiune a echipei lui Ranieri, neînvinsă de 21 de etape în campionat, a schimbat puternic cotele oferite de bookmakeri pentru titlu în Serie A. Dacă pe 29 noiembrie, cînd avea un handicap de 14 puncte faţă de liderul Inter, se putea miza pe Roma la 300 la 1, acum, la un singur punct diferenţă, cota a ajuns sub 3,00!

Majoritatea pariurilor pe victoria giallorossilor au fost puse însă în ultimele două săptămîni (10%), la o cotă medie de 2,81. De la începutul anului, 58% dintre jucători au mers pe triumful echipei lui Mourinho, cu o cotă medie de 1,69. 18% dintre dintre pariurile la scudetto puse în 2010 sînt deja bilete pierdute, pentru că au mers pe Juventus, în timp ce alte 11% au pronosticat victoria finală a Milanului, cotată în prezent în medie la 7,87!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close