GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  

Ponturile zilei din diverse sporturi!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Pariori.ro a ales pentru cititorii sai astazi patru evenimente foarte interesante, doua din baschet si doua din tenis. Mult succes!

Panellinios BC vs. Kolossos (baschet, Grecia)
Gazdele sunt mari favorite azi si au un handicap de 11 puncte impus de bookeri. Noul antrenor Zouros a dat o alta fata echipei, reusind sa faca din Panellinos o trupa foarte tare. Kolossos este si ea intr-o forma buna, avand mari sanse de a ramane in A1 si anul viitor. Am stat si am analizat mult acest meci dar in final m-am decis ca lipsa de forma a lui Grundy (vine dupa o accidentare) si accidentarea lui Golemats ii ofera sanse mari echipei oaspete. Mai mult, de la Panellinos au plecat N'Diaye, Sims si Sanders, astfel ca solutiile ofensive ale amfitrionilor sunt reduse. Merge jucat si un under.

Pont: Kolossos H (+10,5 puncte) @ 1.90
Incredere: 7/10

- Pariu propus de tipsterul "Hayate" -

Zalgiris vs. Neputnas (baschet, Lituania)
In primul rand, m-a frapat linia de handicap pe care o are Zalgiris azi: 30 de puncte! E clar ca gazdele n-au nevoie de o victorie la diferenta asa de mare si cred ca azi vor juca la doar 50% din potential. Ambele echipe par dezinteresate de acest meci, caci Neptunas se pregateste de partida din Euoroliga de saptamana viitoare si ar putea odihni cativa jucatori azi. Mai mult, daca Zalgiris ar ajunge la un avantaj de 15 puncte, cred ca jucatorii titulari vor ramane pe banca.

Pont: Neptunas H(+30 de puncte) @ 1.89
Incredere: 6/10

- Pariu propus de tipsterul "Ronaldoo" -

James Blake vs. Kei Nishikori (Tenis ATP, Delray Beach)
James Blake a ajuns in finala castigand pana acum toate meciurile in doar doua seturi! International Tennis Championships, Delray Beach, FL, USA, Amerika 17/02-08 Halbfinale Blake, James vs. Ginepri, Robby 2:0 64 64 16/02-08 Viertelfinale Blake, James vs. Kunitsyn, Igor 2:0 62 64 15/02-08 1/8 Finale Blake, James vs. Capdeville, Paul 2:0 61 64 13/02-08 Runde 3 Blake, James vs. Kendrick, Robert 2:0 75 75. Impresionant! Acum are parte de cel mai greu meci al turneului, contra japonezului-surpriza Nishikori. Acesta a dat dovada de o maturitate extaordinara castigand pana acum de doua ori in meciuri in care a fost condus cu 1:0 la seturi. Ma astept ca asiaticul sa-i fure un set lui Blake, care va intra foarte relaxat pe teren.

Pont: James Blake ca castiga cu 2:1 @ 4.80
Incredere: 5/10

- Pariu propus de tipsterul "Callboy69" -

Carlos Moya vs. Nicolas Almagro (Tenis WTA, Brazilia)
Un meci oferit la cote excelente de Gamebookers. Moya s-a chinuit foarte mult in acest turneu, neavand un joc foarte impresionant. Mai mult, el a jucat in toate aceste partide cate trei seturi si oboseala si-ar putea spune cuvantul in finala cu Nick. Spaniolul Moya i-a invins cu 2:1 pe Ventura, Patience, Hernandez si Lapentti, Almagro avand un parcurs mai usor. El a trecut de Massu, Pashanski, Boris si Fognini, avand astazi prima sansa in finala.

Pont: Nicolas Alamagro H (-2,5 gameuri) @ 1.85
Incredere: 10/10

- Pariu propus de tipsterul "Bomfanart" -

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează