GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - AS Roma: Se anunță un derby spectaculos pe ”San Siro”! Ce pariuri COMBO pe goluri putem încerca

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 12:35 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 13:00

AC Milan - AS Roma este super-confruntarea care trage cortina peste etapa a 5-a din Serie A. Derby-ul de pe ”San Siro” începe la 21:45 și le prinde pe Milan și Roma într-o formă excelentă.

AC Milan e cea mai în formă echipă din Italia. ”Rossonerii” au procentaj maxim după patru etape și sunt lideri în Serie A. Mai mult, echipa antrenată de Pioli are o serie de 19 meciuri fără înfrângere în Serie A (15 din sezonul trecut și 4 din actuala ediție), performanță incredibilă ținând cont de problemele cauzate de pandemia de COVID-19, dar și de faptul că echipa joacă și în Europa League.

Chiar dacă nu mai are ”strălucirea” din sezoanele trecute, nici AS Roma nu stă rău în ultima perioadă. După un start greoi de sezon, Roma și-a regăsit cadența și e pe ”plus” de trei etape încoace. Egal cu Juventus (2-2) și victorii în ultimele două meciuri cu Udinese (1-0) și Benevento (5-2).

Înainte de meciul direct, Milan și Roma și-au făcut ”încălzirea” în Europa League. ”Diavolii” au câștigat cu 3-1 deplasarea de la Celtic, în timp ce AS Roma a trecut, la limită, de elvețienii de la Young Boys, 2-1, într-o grupă din care face parte și CFR Cluj.

AC MILAN - AS ROMA | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Milan și Roma și-au împărțit victoriile, ambele echipe reușind să se impună pe teren propriu. Roma a câștigat cu 2-1 pe ”Olimpico”, în timp ce ”rossonerii” au luat toate punctele de acasă, 2-0, pe ”San Siro”. Roma n-a mai câștigat pe terenul lui Milan din 2017, iar gazdele de azi au avantajul moral din ultimele cinci confruntări: 3 victorii pentru Milan, un succes pentru Roma și un egal.

La casele de pariuri, Milan e considerată favorită. Cota pentru o victorie a lui Ibrahimovici și compania e de 2,10, în timp ce un succes al romanilor e cotat la 3,40. Remiza le aduce pariorilor o cotă de 3,70.

Pentru că am văzut mereu goluri între Milan și Roma și pentru că ultima confruntare directă încheiată cu 0-0 s-a petrecut acum șase ani, ne așteptăm la un meci spectaculos pe ”San Siro”. Cel mai probabil, ambele echipe vor reuși să marcheze (cotă 1,50) și am putea vedea un meci cu minimum trei reușite (cotă 1,62), dar nu sunt de neglijat nici următoarele pariuri COMBO:

PONT: Peste 0,5 goluri în repriza I și peste 0,5 goluri în repriza II - cotă 1,50 la Superbet

PONT: Peste 0,5 goluri în repriza I și peste 1,5 goluri în repriza II - cotă 2,30 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

FCSB - Hermannstadt: Profită roș-albaștrii de înfrângerea Craiovei? Trei pariuri pentru ultimul meci al etapei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează