GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Hermannstadt: Profită roș-albaștrii de înfrângerea Craiovei? Trei pariuri pentru ultimul meci al etapei

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 11:09 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 11:35

FCSB și Hermannstadt închid azi, de la 21:00, etapa a 8-a din Liga I. Roș-albaștrii au șansa să se apropie la doar trei puncte de liderul Craiova și s-o egaleze pe CFR Cluj. Totuși, meciul cu ”prietenii” de la Sibiu nu va fi deloc unul ușor pentru trupa lui Toni Petrea.

Relația bună pe care Gigi Becali o are cu Anamaria Prodan le-a apropiat pe FCSB și Hermannstadt în startul actualului sezon. Loviți puternic de COVID-19, roș-albaștrii au fost ajutați de Hermannstadt cu doi jucători. Caiado și Karanovic au fost trimiși spre București, dar aventura lor la FCSB a durat un singur meci, în Europa League, cu Slovan Liberec.

Acum, cele două formații se întâlnesc în meci direct, într-o confruntare care, în Liga I, a avut întotdeauna același rezultat: a câștigat FCSB! De când au revenit în Liga I, sibienii s-au duelat de patru ori cu FCSB, roș-albaștrii câștigând de fiecare dată, în partide în care s-au marcat minimum trei goluri.

De-a lungul confruntărilor directe, Hermannstadt s-a impus o singură dată în fața FCSB-ului. În 2018, în Cupa României, Sibiul provoca marea surpriză din sferturi și o bătea la scor de neprezentare pe FCSB, 3-0, formație antrenată atunci de Nicolae Dică.

FCSB și Hermannstadt traversează perioade bune. Roș-albaștrii vin după succesele cu Dinamo (3-2) și Clinceni (0-2), în timp ce Hermannstadt e neînvinsă în ultimele patru etape: două remize (Gaz Metan 1-1, UTA 1-1) și două victorii (Chindia 3-1, Botoșani 2-1).

CE PARIEM LA FCSB - HERMANNSTADT:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,83 la Fortuna
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,38 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Betano

Citește mai multe știri despre Liga I:

O legendă a lui Dinamo trage un semnal de alarmă: „Jucătorii nu sunt omogeni și au probleme de organizare!” » Ce spune de Contra

EXCLUSIV Fața nevăzută a spaniolilor care controlează Dinamo: academii fantomă, partener român căutat pentru datorii și o pretinsă prietenie cu Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
the.fixer
the.fixer  •  26 Octombrie 2020, 18:09

Numele celui care semneaza acest articol este real?!???? Doamne Fereste :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează