GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Liverpool: „Diavolii” sunt obligați să câștige! Trei PONTURI pentru un meci în care oaspeții n-au miză pe San Siro

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:58 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 12:16

AC Milan - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, în ultima etapă din grupele UEFA Champions League. Italienii au o singură variantă dacă vor să ajungă în primăvara din Ligă: victoria în fața „cormoranilor”! Chiar și-așa, nu va fi suficient!

Pe lângă victorie în fața lui Liverpool, Milan stă cu ochii și pe confruntarea dintre Porto și Atletico Madrid, acolo unde „diavolii” au nevoie de o remiză pentru a fi siguri că vor termina deasupra celor de la Porto. Azi, pe San Siro, Liverpool vine din postura echipei care a dominat grupa și e deja calificată, cu procentaj maxim după 5 jocuri.

În tur, Liverpool a câștigat cu 3-2, pe Anfield, la capătul unui joc extrem de spectaculos, în care Milan, condusă cu 1-0, a întors meciul până în pauză, dar englezii au revenit în partea a doua și s-au impus.

15 goluria marcat Liverpool în primele cinci meciuri / medie de 3 goluri pe meci

Egalul cu Porto (1-1) și victoria nesperată de la Madrid, cu Atletico (1-0), au readus-o pe AC Milan într-o poziție de calificare. Dacă nu în primăvara din Liga Campionilor, măcar în cea din Europa League. Totuși, băieții lui Pioli speră să bifeze o seară perfectă și să prindă locul doi din grupă.

Va fi însă o misiune complicată pentru Milan! Nu doar pentru că Liverpool va alinia una dintre cele mai bune garnituri, ci pentru că milanezii au mari probleme cu accidentările.

Kjaer, Calabria și Theo Hernandez (încă incert) sunt absențele din defensivă, în timp ce din zona ofensivă vor lipsi Castillejo, Giroud, Rebic și Leao - toți accidentați.

Trei PONTURI pentru Milan - Liverpool:

  • X2 - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,50 la Superbet
Real Madrid - Inter: O singură miză pe Bernabeu: cine câștigă grupa! Cotele sunt în creștere azi
PONTURI PARIURI
Real Madrid - Inter: O singură miză pe Bernabeu: cine câștigă grupa! Cotele sunt în creștere azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close