GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Inter: O singură miză pe Bernabeu: cine câștigă grupa! Cotele sunt în creștere azi

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:59 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 12:13

Real Madrid și Inter se întâlnesc azi, de la 22:00, în ultima partidă din Grupa D din UEFA Champions League. Ambele formații și-au asigurat calificarea în primăvara din Ligă și mai luptă doar pentru a hotărî cine va ocupa prima poziție în grupă.

Real și Inter au eliminat suspansul încă din runda precedentă și au obținut biletele pentru optimile din Liga Campionilor. Madrilenii sunt pe primul loc, cu 12 puncte, în timp ce Inter ocupă poziția secundă, cu 10 puncte. Sheriff Tiraspol și-a asigurat și ea locul 3 și va merge în Europa League.

În aceste condiții, Real se poate mulțumi și cu o remiză pe Bernabeu. Un punct va fi suficient pentru ca băieții lui Ancelotti să închidă grupa pe prima poziție. În tur, Real s-a impus la limită, 1-0, grație golului marcat de Rodrygo, în minutul 89.

Traseu perfect pentru ambele formații

Înaintea duelului direct, Real Madrid și Inter traversează o formă senzațională. „Galacticii” au 8 victorii consecutive (La Liga și Liga Campionilor) și 11 meciuri, în total, fără eșec. Dincolo, Inter are cinci victorii la rând (Serie A și Liga Campionilor) și tot un total de 11 partide în care n-a cunoscut înfrângerea.

Trei PONTURI pentru Real Madrid - Inter:

  • 1X - cotă 1,40 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet
AC Milan - Liverpool: „Diavolii” sunt obligați să câștige! Trei PONTURI pentru un meci în care oaspeții n-au miză pe San Siro
PONTURI PARIURI
AC Milan - Liverpool: „Diavolii” sunt obligați să câștige! Trei PONTURI pentru un meci în care oaspeții n-au miză pe San Siro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează