GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Anglia - Danemarca: Solistul cu cotă mare! Englezii, obligați să câștige pentru a rămâne primii în grupă

Marcus Rashford // sursă foto: www.thefa.com
Marcus Rashford // sursă foto: www.thefa.com

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 12:25 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 13:39

Anglia - Danemarca se joacă azi, de la 21:45, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor. Englezii au nevoie de victorie pe Wembley pentru a-și păstra prima poziție și pentru a confirma astfel succesul cu Belgia, din runda precedentă.

După trei runde, Anglia are șapte puncte și e pe primul loc, cu un punct peste Belgia, formație pe care a învins-o recent, 2-1. Chiar dacă jocul nu este unul spectaculos, prudența le-a adus englezilor șefia grupei. Anglia a câștigat greu cu Islanda (1-0), a făcut egal cu Danemarca, în tur, 0-0, iar apoi s-a impus în derby-ul cu Belgia.

De cealaltă parte, Danemarca vine pe Wembley după un succes clar pe terenul Islandei. Danezii i-au administrat un scurt 3-0 naționalei care a învins România în drumul spre EURO 2020. A fost primul succes în grupă pentru Danemarca, națională care are patru puncte după primele trei jocuri.

Ultima dată când Danemarca se impunea, într-un meci oficial, pe terenul Angliei a fost tocmai în 1983, în preliminariile pentru Campionatul European. De atunci, Danemarca s-a mai impus doar în partidele de verificare, în timp ce englezii sunt neînvinși în confruntările care contează.

PARIURI ANGLIA - DANEMARCA

Așa cum era de așteptat, englezii sunt favoriți la casele de pariuri. Cota pentru un succes al gazdelor este de 1,75, în timp ce o victorie a danezilor e cotată la 5,30. În cazul unei remize pe Wembley, pariorii s-ar alege cu o cotă de 3,60.

PONT: Victorie Anglia - cotă 1,75 la Fortuna

Citește și alte PONTURI de azi:

România - Austria: Ne revenim sau se adâncește criza? Cotă mare pentru un meci spectaculos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează