GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Anglia, Olanda și SUA intră în scenă, în a doua zi de la Campionatul Mondial din Qatar! Trei PONTURI pentru fiecare meci de azi

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 22:12 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 01:56

Qatar - Ecuador (0-2) a fost meciul care a deschis balul la Campionatul Mondial din 2022. După un prim joc fără importanță ca afiș, Mondialul își vede intrate în scenă echipele cu greutate. Azi, Anglia, Olanda și Statele Unite bifează primele partide ale etapei cu numărul 1 din Qatar.

  • Anglia - Iran (15:00), Senegal - Olanda (18:00) și SUA - Țara Galilor (21:00) sunt cele trei meciuri programate pentru ziua de luni, 21 noiembrie. Avem câte un PONT pentru fiecare partidă!

Duminică ne-am făcut încălzirea cu meciul de deschidere, azi avem 3 partide, pentru ca, începând de marți, turneul final din Qatar să programeze câte 4 meciuri în fiecare zi, în faza grupelor.

Anglia - Iran e meciul care deschide ziua de luni, iar naționala pregătită de Gareth Southgate pornește, în mod evident cu prima șansă. ”Leii” din Regat sunt favoriți la câștigarea grupei, iar prestațiile lamentabile din Liga Națiunilor obligă și mai tare naționala Angliei să facă un Mondial excelent.

Senegal și Olanda sunt favorite la calificare în Grupa A, acolo unde deja Ecuador a pus 3 puncte în palmares, după succesul cu Qatar. Cum qatarezii sunt, de departe, cei mai slabi de la acest Mondial, e clar că toată lumea își va asigura victoria împotriva gazdelor. Bătăliile finale pentru cele 2 locuri de calificare se vor da în 3, între Senegal, Olanda și, de ce nu, Ecuador, cu un Valencia într-o formă de zile mari.

Ziua se închide cu cea mai echilibrată confruntare. Statele Unite - Țara Galilor este tipul de meci unde nu poți anticipa cu certitudine deznodământul. Casele de pariuri oferă un ușor avantaj americanilor, dar naționala lui Gareth Bale, care a anunțat că e pregătit 100% să facă un turneu final mare, nu se va da bătută fără o mare luptă.

Trei COTE de azi pentru un SUPER MONDIAL:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează