GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Argentina, între Sâmbăta Mare și Sâmbăta Neagră! Naționala lui Messi, sub mare presiune! Trei PONTURI tari pentru meciurile de azi de la Campionatul Mondial

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 22:03 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 01:46

După prima zi în care s-au jucat meciuri din etapa a 2-a a grupelor la Campionatul Mondial, pare că nicio echipă nu vrea să obțină deja calificarea. Olanda, Ecuador și Anglia au preferat să rămână în tensiune și pentru ultimul meci din grupă, asta în timp ce Qatar a devenit, oficial, prima echipă eliminată de la turneul final.

Ziua de sâmbătă se joacă în jurul Argentinei. După înfrângerea din debutul cu Arabia Saudită, ”Pumele” sunt obligate să câștige duelul cu Mexic pentru a spera în continuare la calificare. Orice alt rezultat, coroborat cu victoria Poloniei cu saudiții ar însemna eliminarea naționalei lui Messi de la Mondial.

Australia a sperat la minuni doar câteva minute în fața Franței, pentru ca, mai apoi, ”cangurii” să bifeze un eșec dur, 1-4, și să ajungă pe ultimul loc în grupă. Tunisia a început cu o remiză albă cu Danemarca, 0-0, și ar putea intra puternic în lupta pentru calificare dacă va câștiga azi în fața australienilor.

Arabia Saudită părea victima sigură în Grupa C, dar victoria cu Argentina a dat totul peste cap. Saudiții sunt pe primul loc, profitând de egalul fără goluri între Polonia și Mexic. Orice rezultat pozitiv azi ar face ca Arabia Saudită să aibă șanse mari să meargă în fazele eliminatorii. Rămâne de văzut dacă Polonia își va mai aduce aminte de forma bună din trecut sau dacă naționala lui Lewandowski va închide acest mondial fără urme notabile.

De la ora 18:00 încep meciurile tari la Campionatul Mondial. Franța - Danemarca e o întâlnire care, în mod sigur, va face toți banii. ”Cocoșii” se prezintă după un start lansat, 4-1 cu Australia, în timp ce danezii au scârțâit neașteptat la debutul cu Tunisia, 0-0. Recent, Danemarca i-a predat Franței o lecție de fotbal în Liga Națiunilor și e de văzut dacă scenariul din Qatar va fi același de la Copenhaga sau dacă francezii s-au updatat puternic pentru acest turneu final.

Ziua de sâmbătă se închide cu meciul așteptat cu cea mai mare emoție în această fază a competiției. Înfrângerea cu Arabia Saudită a dinamitat liniștea din vestiarul Argentinei, iar Messi și compania au nevoie de 3 puncte cu Mexic pentru a respira, din nou, un aer bun la acest Mondial. Dacă va fi ”Sâmbăta Neagră”, atunci Argentina ar fi la prima eliminare încă din faza grupelor la un Mondial, după 20 de ani!

Trei COTE tari pentru meciurile de azi de la Super Mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close