GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - CFR Cluj: Ardelenii visează la un nou miracol pe ”Olimpico”. Trei cote mari pentru meciul de azi

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 11:21 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 11:40

AS Roma - CFR Cluj se joacă azi, de la 19:55, în a treia etapă din grupele UEFA Europa League. Campioana României visează la un nou miracol pe ”Olimpico”, dar Dan Petrescu a venit în Italia cu probleme mari de lot, în special în apărare, acolo unde a rămas cu un singur fundaș central valid.

Roma și CFR conduc grupa A, cu câte patru puncte, iar clujenii speră să plece măcar cu un punct din Italia pentru a-și păstra un avans față de Young Boys și ȚSKA Sofia, la jumătatea traseului din grupă.

Atmosfera din lotul CFR-ului nu e chiar tocmai bună, mai ales după ce campioana a cedat în fața lui Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu, scor 1-2, și s-a îndepărtat de liderul Craiova. Dan Petrescu a amenințat cu plecarea, supărat că nu are un lot și mai numeros, dar a revenit la conferința de presă din Italia și a anunțat că vrea să-și ducă înțelegerea cu CFR la bun sfârșit.

Rămâne de văzut dacă CFR va reuși să găsească resursele necesare pentru a ieși din criză chiar pe ”Olimpico”, un stadion unde, cu mulți ani în urmă, Clujul făcea o mare surpriză și o învingea pe AS Roma, la acea vreme în grupele UEFA Champions League.

Ținând cont de faptul că AS Roma se concentrează, la fel ca echipele mari aflate în Europa League, mai mult pe meciurile de campionat, italienii ar putea folosi mai multe rezerve în fața CFR-ului, lucru care ar avantaja, evident, gruparea lui Dan Petrescu.

TREI PARIURI PENTRU ROMA - CFR CLUJ:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  05 Noiembrie 2020, 13:23

Dacă cfr scapă numai cu vreo trei boabe, e bine. Să nu cumva să joace titularii că e jale, trebuie un sac de goluri !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează