GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - Leicester: Mourinho vs. Rodgers - cine e „Specialul”? Trei PONTURI pentru un meci de foc în Conference League

sursă foto // getty.com
sursă foto // getty.com

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2022 17:15 / Actualizat joi, 05 mai 2022 01:33

AS Roma - Leicester se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă din semifinalele Conference League. În tur, în Anglia, s-a terminat 1-1, iar calificarea se va decide pe Olimpico.

Jose Mourinho și Brendan Rodgers au sacrificat meciurile din campionat pentru a-și păstra jucătorii de bază în cea mai bună formă pentru bătălia din Conference League. Atât Roma cât și Leicester au pierdut în competițiile interne, iar salvarea sezonului ar putea fi reprezentată de câștigarea primei ediții din Conference.

AS Roma a terminat la egalitate cu Bologna, 0-0, chiar pe Olimpico, locul unde azi va da bătălia finală cu Leicester, în timp ce fosta campioana a Angliei a fost învinsă lejer de Tottenham, 3-1.

În prima manșă, italienii au deschis scorul rapid, iar Jose Mourinho a ordonat o defensivă puternică în cea mai mare parte a timpului. 65% a fost posesia în favoarea englezilor, în timp ce Leicester a dominat și la alte capitole importante: 11-1 la cornere, 13-4 la ocazii de gol.

Absența lui Mkhitaryan va cântări, din nou, enorm în jocul ofensiv al romanilor, dar vestea bună e că armeanul e singura absență din lotul lui AS Roma. Dincolo, Brendan Rodgers nu se va putea baza pe Bertrand și Ndidi, în timp ce Maddison e incert și el pentru duelul de pe Olimpico.

Trei PONTURI pentru AS Roma - Leicester:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,85 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,75
Frankfurt - West Ham: Se anunță spectacol total în Germania! Trei PONTURI pentru un meci tare în drumul spre finala Europa League
PONTURI PARIURI
Frankfurt - West Ham: Se anunță spectacol total în Germania! Trei PONTURI pentru un meci tare în drumul spre finala Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close