GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Asiaticii visează să le răpună pe Brazilia și Croația! Reușesc Japonia și Coreea de Sud vreo surpriză? Trei PONTURI pentru meciurile de luni de la Mondial

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 22:18 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 08:04

Olanda - Argentina și Franța - Anglia sunt super-duelurile stabilite deja pentru sferturile Campionatului Mondial, dar tabloul încă nu e închis complet. Săptămâna începe cu alte două dueluri interesante din optimile turneului final din Qatar.

Japonia - Croația se joacă de la ora 17:00, în timp ce Brazilia - Coreea de Sud va avea fluierul de start de la ora 21:00.

Până să ajungă la confruntarea directă, Japonia și Croația au lăsat acasă câte un nume greu. Asiaticii au produs marea surpriză și au trimis acasă Germania, asta după ce niponii au câștigat atât cu Spania, cât și cu Germania. Dincolo, Croația, chiar dacă departe de forma de acum 4 ani, a trimis-o în concediu pe Belgia

Brazilia a ratat șansa de a fi unica națională care să închidă faza grupelor cu 9 puncte, asta pentru că Selecao, cu multe rezerve, a cedat surprinzător cu Camerun, în prelungiri. Dar apropo de prelungiri, adversara brazilienilor de azi a reușit să se califice chiar în prelungiri. Coreea de Sud a câștigat cu 2-1 meciul cu Portugalia și a lăsat-o pe Uruguay în afara locurilor de calificare.

Trei COTE de luni pentru Super Mondial:

  • Peste 13,5 faulturi Japonia - cotă 1,85 la Superbet;
  • Peste 14,5 faulturi Coreea de Sud - cotă 2,05 la Superbet;
  • Peste 8,5 cornere la Brazilia - Coreea de Sud - cotă 1,60 la Superbet;

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Jambo_Bwana
Jambo_Bwana  •  05 Decembrie 2022, 22:05
Postat de rav410wrc pe 05 Decembrie 2022, 16:39

Japonia a revenit, in 2 randuri, de la 0-1, contra Germaniei si a Spaniei, doua multiple castigatoare de CM, in rest nimik ... Vorba lu' Dan Nistor, dupa Pandurii-Steaua 0-6, "In afara de cele 6 goluri, n-au mai avut nimik" ;)))

In seara asta au revenit la aeroport :))) PS: Meciul cu Spania a fost un non-combat din partea spaniolilor.

rav410wrc
rav410wrc  •  05 Decembrie 2022, 16:39
Postat de Jambo_Bwana pe 05 Decembrie 2022, 16:02

Asiaticii viseaza ca vrabiile. Pana la urma, ce mare branza a facut Japonia? A invins cu 2-1 o echipa care a plecat deja acasa (Germania), a pierdut meciul cu echipa care a incasat 7-0 de la Spania (Costa Rica) si a castigat cu 2-1 meciul dubios in care spaniolii nu s-au simtit prea motivati sa termine grupa pe primul loc ca sa joace cu Croatia in optimi si sa intre pe culoarul Braziliei. Pe scurt: o infrangere, o victorie cu o echipa eliminata si un ***.

Japonia a revenit, in 2 randuri, de la 0-1, contra Germaniei si a Spaniei, doua multiple castigatoare de CM, in rest nimik ... Vorba lu' Dan Nistor, dupa Pandurii-Steaua 0-6, "In afara de cele 6 goluri, n-au mai avut nimik" ;)))

rav410wrc
rav410wrc  •  05 Decembrie 2022, 16:36

Trimisul "special" al TVR, Radu Stoica, nici NU stia ca urmeaza sa joace Japonia cu Croatia, azi de la ora 17, desi era in fata stadionului ... A dat-o la-ntors, ca "nu va mai aud", desi nimeni nu vorbea cu el ;))) Dupa ce s-a informat, cine urma sa joace, a spus ca, "Croatia este o echipa cam prafuita" ... In fapt, cea mai "prafuita" echipa, din Qatar, e cea a TVR-ului, platita din bani publici :(((

Vezi toate comentariile (5)
Comentează