GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Aston Villa - Sheffield United: ”Leii” mai fac o încercare în Premier League

Jack Grealish - Aston Villa
Jack Grealish - Aston Villa

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 13:55 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 14:05

Aston Villa - Sheffield United, penultima partidă a etapei a 2-a din Premier League, se joacă azi, de la 20:00. Chiar dacă vorbim de runda secundă, gazdele vor consemna debutul în actuala stagiune, asta pentru că jocul cu Manchester City, din prima etapă, a fost amânat.

Promovate în același timp, la finalul sezonului 2018-2019 din Championship, Aston Villa și Sheffield United au avut exprimări total diferite în Premier League. ”Leii” s-au salvat în ultima etapă, în fața lui Bournemouth și Watford, în timp ce Sheffield a fost surpriza plăcută, prinzând o clasare în prima jumătate a clasamentului, pe locul 9, la doar cinci puncte de ultimul loc care ducea în Europa League.

Aston Villa - Sheffield United | Dueluri directe

Aston Villa n-a reușit să mai câștige o partidă cu Sheffield United de doi ani. Ultimul succes al ”leilor” a venit în 2018, într-o partidă din Championship, atunci când s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Sheffield, grație unui gol marcat în minutul 90. De atunci, Sheffield United și-a câștigat mereu duelurile de pe teren propriu cu Villa, în timp ce meciurile de pe ”Villa Park” s-au terminat la egalitate. În sezonul trecut din Premier League, Sheffield United a câștigat, acasă, scor 2-0, în timp ce meciul care a avut-o pe Aston Villa gazdă s-a terminat fix așa cum a început, 0-0.

Sheffield United a avut parte de un start ratat în acest sezon, fiind învinsă, chiar acasă, de Wolverhampton, scor 0-2. Mai mult, trupa lui Chris Wilder a fost eliminată și din Cupa Ligii Angliei, după ce a fost învinsă de Burnley, la loviturile de departajare. De cealaltă parte, Villa n-a debutat încă în Premier League, meciul cu City, din prima etapă, fiind amânat după ce ”cetățenii” au primit zile în plus de vacanță, dar a jucat în Cupa Ligii. Grealish și compania s-au impus cu 3-1 pe terenul lui Burton, dar au tremurat serios pentru calificare, golurile descătușării venind abia în minutele 88 și 90.

CUM AU ARĂTAT ÎN SEZONUL TRECUT

Fanii celor de la Aston Villa au așteptări mai mari în acest sezon, iar patronatul a încercat să mai rezolve din probleme. A fost adus Emiliano Martinez, fostul portar al lui Arsenal, care e anunțat titular în partida de azi, iar pentru defensivă a fost semnat și lateralul dreapta Matty Cash. Totuși, vestea cea mai bună pentru fani e prelungirea pe încă cinci sezoane cu vedeta Jack Grealish, asta chiar dacă Aston Villa i-a adus în ofensivă și pe Ollie Watkins sau Bertrand Traore, într-o campanie de achiziții care a costat-o mai bine de 80 de milioane de euro.

PONT: 1X - cotă 1,46 la Superbet

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN PREMIER LEAGUE

Manchester United, cel mai prost start de Premier League din ultimii 60 de ani

O nouă plecare de pe Camp Nou! Ce jucător de la Barcelona va ajunge în Premier League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează