GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Aston Villa - Tottenham: Presiune uriașă pentru Mourinho! Două PONTURI pentru un meci tare în Premier League

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 13:56 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 13:56

Aston Villa - Tottenham se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 18-a în Premier League. Echipa lui Mourinho vine după eliminarea rușinoasă din Europa League, iar scaunul managerului portughez se clatină serios!

Jose Mourinho e amenințat cu demiterea în cazul în care nu va câștiga partida cu Aston Villa. Tottenham a coborât până pe poziția a 8-a în Anglia și e la șase puncte distanță de locurile de Liga Campionilor, obiectivul principal al celor de la Spurs în acest sezon. Înfrângerea cu Dinamo Zagreb, 0-3, și eliminarea din Europa League, competiție pe care fanii lui Tottenham și-o doreau câștigată i-au diminuat substanțial șansele lui Mourinho de a termina sezonul pe banca londonezilor.

Deși era într-o poziția avantajoasă, Aston Villa s-a îndepărtat și ea, cel puțin pentru moment, de zona locurilor de cupe europene. Echipa pregătită de Dean Smith are o singură victorie în ultimele cinci runde din Premier League și n-a mai cunoscut de trei etape gustul succesului. Villa o primește pe Tottenham după două egaluri la rând (0-0 cu Wolves și 1-1 cu Newcastle) și o înfrângere (0-1 cu Sheffield).

Tottenham o domină pe Villa la capitolul întâlniri directe în ultimele sezoane. Cinci succese la rând are Spurs în fața celor de la Aston Villa. În sezonul trecut, Tottenham a câștigat cu 3-1 pe teren propriu și cu 3-2 pe Villa Park.

CE PUTEM PARIA LA ASTON VILLA - TOTTENHAM:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,70 la Betano
  • PSF 2 - cotă 1,95 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close