GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atalanta - Midtjylland: Cum îmbunătățim cota pentru cel mai jucat ”solist” al zilei! Două ponturi pe care le putem încerca azi

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 12:22 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 12:50

Atalanta - Midtjylland se joacă azi, de la 22:00, în ceea ce pare cel mai dezechilibrat meci al zilei din UEFA Champions League. Italienii vin după victoria cu Liverpool și întâlnesc cel mai ușor adversar din grupă.

Trupa lui Gasperini părea condamnată la Europa League, după egalul cu Ajax și umilința de pe teren propriu cu Liverpool, 0-5, dar Atalanta a produs ”minunea” pe Anfield, a bătut-o pe Liverpool chiar la ea acasă și acum are o șansă senzațională pentru calificarea în primăvara din Liga Campionilor.

Atalanta primește vizita danezilor de la Midtjylland, formație care are patru înfrângeri în Liga Campionilor, iar un succes i-ar duce pe italieni pe loc de calificare, indiferent de rezultatul partidei dintre Liverpool și Ajax. Surprinzător, după succesul de pe Anfield, Atalanta a cedat în fața celor de la Verona, chiar acasă, cu 0-2, și a picat pe poziția a 8-a în Serie A.

În partida tur, Atalanta a făcut spectacol în Danemarca și a învins-o pe Midtjylland fără drept de apel, scor 4-0. Chiar dacă are ceva probleme de lot, Gasperini poate alinia cu siguranță o formulă care să țină cele trei puncte la Bergamo. 

Caldara, Gollini, Pasalici și Sutalo sunt accidentați, în timp ce Malinovski și Miranciuk sunt în carantină, după ce au fost depistați cu coronavirus. Danezii vin și ei în Italia fără Evander, carantinat, Brumado, Riis (accidentați) și Sviatchenko (suspendat).

Atalanta e favorită clară la casele de pariuri, gazdele primind o cotă de 1,20 pentru victorie. Midtjylland are cotă 16 pentru a se impune, în timp ce un egal e cotat la 7,75. Putem ridica însă cota pentru un succes al băieților lui Gasperini dacă alegem să mizăm pe un pariu COMBO și să aducem în ecuație și golurile.

PONT: Victorie Atalanta și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,40 la Superbet

PONT: Atalanta înscrie minimum trei goluri - cotă 1,57 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi din Liga Campionilor:

Liverpool - Ajax: Obțin ”cormoranii” calificarea sau se complică și mai tare grupa? Cotă bună pentru un meci cu goluri multe pe Anfield

Șahtior - Real Madrid: O victorie îi califică pe „galactici”! Defensivele de coșmar îi pot ajuta pe pariori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează