GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Barcelona: Derby măcinat de accidentări! Pariul care poate fi câștigător după doar 45 de minute

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 15:59 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 16:14

Atletico Madrid - Barcelona se joacă azi, de la 22:00, în derby-ul etapei a 10-a din La Liga, asta chiar dacă, pentru moment, Atleti și Barca au doar șapte jocuri disputate în acest sezon din Spania.

Atletico e singura echipă neînvinsă până acum în Spania, madrilenii bifând cinci succese și două remize. Mai mult, trupa lui Simeone a marcat de 17 ori în șapte meciuri și, mare atenție!, a primit doar două goluri.

De cealaltă parte, catalanii încă încearcă să-și revină după un start de campionat complet ratat. Barca are trei victorii, două egaluri și două eșecuri, dar vine la Madrid după două runde în care n-a pierdut. În cea mai recentă partidă de campionat, Messi și compania au făcut spectacol cu Betis și au câștigat cu 5-2.

Simeone are probleme mari de lot înaintea duelului cu Barcelona, Atletico Madrid având nouă absenți importanți. Carrasco și Herrera au probleme musculare, Luis Suarez și Torreira sunt în carantină, în timp ce Costa, Savici și Vitolo au, la fel, șanse foarte mici să joace cu Barcelona. Vrsaljko, cu o probleme mai veche la genunchi și Sanchez, se adaugă și ei unei lungi liste de indisponibili de la Atletico.

Dacă tot suntem la capitolul accidentări, atunci nici Koeman nu e prea relaxat. Ansu Fati, aflat într-o formă excelentă, va sta departe de gazon câteva luni din cauza unei accidentări la genunchi, iar Busquets și Umtiti sunt și ei indisponibili pentru derby-ul din această seară.

În sezonul trecut, Barcelona s-a impus pe terenul lui Atletico Madrid, scor 1-0, în timp ce partida de pe Camp Nou s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Atletico Madrid n-a mai câștigat împotriva Barcelonei, în campionat, din 2010!

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,80

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - Craiova: Oltenii vor să profite de problemele de lot ale gazdelor! Pariul ideal pentru meciul de azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează