GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - Craiova: Oltenii vor să profite de problemele de lot ale gazdelor! Pariul ideal pentru meciul de azi

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 10:50 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 11:13

FC Botoșani - Craiova se joacă azi, de la 19:30, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale rundei a 11-a. Gazdele au din nou probleme cu coronavirusul, în timp ce Papură vrea să profite și să înceapă cu victorie un nou mandat pe banca oltenilor.

Botoșani este în picaj total în această perioadă, iar moldovenii se confruntă și cu noi cazuri de COVID-19, nu doar cu forma slabă. Echipa lui Marius Croitoru are două înfrângeri consecutive și a adunat deja cinci eșecuri în primele zece runde. Botoșaniul a picat până pe locul 11 și mai poate ceda o poziție, în cazul în care nu se va alege cu nimic din duelul de azi cu Craiova.

Înfrângerea cu Chindia Târgoviște, 0-1, chiar pe ”Oblemenco” l-a făcut pe Bergodi să demisioneze, iar Craiova vine la Botoșani cu un nou antrenor, dar și vechi în același timp. Corneliu Papură e alegerea lui Rotaru, asta chiar dacă se vorbea insistent de o sosire în Bănie a lui Mirel Rădoi.

În cazul unui succes la Botoșani, Craiova ar urca, din nou, pe prima poziție, măcar până luni, atunci când FCSB, liderul din prezent, va juca la Mediaș, cu Gaz Metan.

În sezonul trecut, Craiova a ”mitraliat-o” pe Botoșani. Oltenii au câștigat trei dintre cele patru jocuri cu Botoșaniul, iar o partidă s-a terminat la egalitate. 1-1 și 3-1 pentru ”Știința”, în jocurile din sezonul regulat, și 2-1 și 2-0 pentru Craiova în meciurile din playoff.

Întâlnirile directe au adus mai mereu goluri, iar Botoșani și Craiova rămân două echipe spectaculoase, indiferent de forma pe care o traversează în această perioadă. Ne așteptăm la o partidă în care ambele echipe vor marca și în care vom vedea măcar un gol în fiecare dintre cele două reprize.

PONT: Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Superbet

Vezi și alte PONTURI din Liga I:

Academica Clinceni - Viitorul: Pariu special pentru primul meci al zilei din Liga I. Cum prindem o cotă foarte bună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează