GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Manchester United: Simeone și Cristiano Ronaldo se războiesc din nou! Trei PONTURI pentru un duel încins în Spania

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 08:00

Atletico Madrid și Manchester United se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor. Confruntarea de pe Wanda Metropolitano îi va pune din nou față în față pe Diego Simeone, antrenorul gazdelor, și Cristiano Ronaldo, vedeta lui United.

Duelul dintre „Cholo” și CR7 e unul vechi! Dueluri nenumărate în La Liga, în derby-ul Madridului dintre Atleti și Real, dar și războiul mai recent dus tot în Liga Campionilor, când Juventus o elimina pe Atletico, după un meci senzațional făcut de Cristiano la Torino.

Rămânând tot în sfera duelului dintre cei doi, e bine de amintit că niciunul nu se mai află într-o perioadă grozavă. Simeone nu se regăsește cu Atletico Madrid, formație care are un sezon slab în La Liga, în timp ce CR7 a strălucit doar în UCL, nu și în Premier League, acolo unde United se chinuie în fiecare meci.

Madrilenii nu se pot baza pe căpitanul Koke, accidentat, în timp ce absența principală de la United e Cavani, de asemenea accidentat. Lipsește și Greenwood, în continuare suspendat de club pe perioada anchetei care-l vizează pentru violență domestică.

United vine la Madrid după două victorii importante în campionat. „Diavolii” s-au impus la Leeds, 4-2, dar și acasă cu Brighton, 2-0, și au patru etape fără înfrângere în Premier League, adunând aici și remizele cu Burnley, 1-1, și Southampton, tot 1-1.

Pentru Atletico e una caldă, alta rece! Succesele cu Valencia, 3-2, Getafe, 4-3, și Osasuna, 3-0, au fost întrerupte de eșecurile cu Barcelona, 2-4, și Levante, 0-1. Remarcăm șubrezimea apărării lui Simeone, altădată om care făcuse din Atletico o adevărată fortăreață.

Trei PONTURI pentru Atletico Madrid - Manchester United:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,72 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 2,00 la Superbet
Benfica - Ajax: Ploaie de goluri pe Estadio da Luz? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în Liga Campionilor
PONTURI PARIURI
Benfica - Ajax: Ploaie de goluri pe Estadio da Luz? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în Liga Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  26 Februarie 2022, 22:20

S-a dus și Ronaldo. Bravo celor de la Juve ca s-au orientat spre acest atacant tânăr, lăsând în spate boșorogi. Ok au experiență și joaca acolo asa cum pot, dar nu este corect față de colegi sa alerge pentru ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează