GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Benfica - Ajax: Ploaie de goluri pe Estadio da Luz? Trei PONTURI pentru un meci spectaculos în Liga Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 08:15

Benfica și Ajax se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din optimile Ligii Campionilor. Confruntarea de pe Estadio da Luz ar putea fi una dintre cele mai spectaculoase întâlniri din această fază a competiției.

În ADN-ul lor, Benfica și Ajax sunt două formații orientate spre atac, care marchează mult meci de meci. Sau, atunci când nu reușesc să înscrie, măcar încearcă din răsputeri s-o facă. Dar, pentru că așa e fotbalul mare, de cele mai multe ori dau goluri. Impresionant de multe!

După 23 de etape, Benfica ocupă locul 3 în Portugalia, la 12 puncte în spatele liderului Porto. Dar oare la ce capitol sunt pe primul loc „vulturii”? La goluri marcate! 60 de goluri a înscris trupa pregătită de Nelson Verissimo.

Vă întrebați câte goluri a marcat Ajax? Să aruncăm o privire pe statistică. „Lăncierii” au 57 de puncte și conduc ierarhia din Eredivise. La capitolul goluri marcate citim: 70. În 23 de partide. Șocul vine abia la nivelul golurilor primite: doar 5!!!

Se spune că antrenorul Erik ten Hag nu va mai sta prea mult la Ajax. Prestațiile campionilor din Olanda sub comanda tehnicianului în vârstă de 52 de ani n-aveau cum să treacă neobservate. Cluburi mari din TOP 5 campionate din Europa sunt gata să-l oferteze, în vară, pe Ten Hag.

Trei PONTURI pentru Benfica - Ajax:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Superbet
  • Victorie Ajax - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,50 la Superbet
Atletico Madrid - Manchester United: Simeone și Cristiano Ronaldo se războiesc din nou! Trei PONTURI pentru un duel încins în Spania
PONTURI PARIURI
Atletico Madrid - Manchester United: Simeone și Cristiano Ronaldo se războiesc din nou! Trei PONTURI pentru un duel încins în Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează