GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Azi e Brentford - Fulham, finala pentru promovarea în Premier League!

Articol de , - Publicat marti, 04 august 2020 13:47 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:50

Brentford și Fulham își dispută azi, de la ora 21:45, promovarea în Premier League. Presiunea partidei va fi amplificată de cele 90.000 de locuri goale de pe Wembley Stadium. 

Dacă Fulham ar putea reveni în Premier League la doar un sezon după ce a retrogradat, pentru Brentoford situația e cu totul alta. 

Ar putea fi pentru prima oară în Premier League

Clubul înființat acum 130 de ani nu a apărut niciodată în prima ligă de la înființarea Premier League, în 1992, iar ultima sa prezență pe prima scenă datează din 1947. 

  • Aleksandar Mitrovic este cel mai bun marcator al sezonului din Championship, cu 26 de goluri
  • 5 din ultimele 6 meciuri directe au bifat maximum 2 goluri

Aproape de promovarea directă

Brentford a terminat sezonul pe poziția a treia în Championship, iar Fulham a încheiat pe locul imediat următor, însă șansa cea mare a fost ratată de Brentford. ”Albinele”, așa cum sunt porecliți jucătorii acestei formații, au pierdut în ultimele două etape și au ratat șansa de a promova direct având două puncte mai puțin decât WBA.

  • În 50% din meciurile lui Brentford din acest sezon s-au marcat maximum 2 goluri
  • În 56% din meciurile lui Fulham s-au marcat maximum 2 goluri

Baraj cu emoții

Cele două rivale din vestul Londrei au mers împreună la barajul pentru promovare, acolo unde Brentford a trecut de Swansea (0-1 în deplasare, 3-1 acasă), iar Fulham a eliminat-o cu emoții pe Cardiff (2-0 în deplasare, 1-2 acasă). 

  • Statistica indică faptul că, începând din 1991 și până în prezent, Brentford a pierdut toate cele opt playoff-uri la care a participat
  • Fulham a câștigat barajul pentru promovare în 2018 trecând de Aston Villa
  • În ultimele 5 meciuri directe, Brentfort are 3 victorii și 2 remize cu Fulham

Pentru partida de azi, Thomas Frank, antrenorul lui Brentford, nu are jucători indisponibili. De partea cealaltă, Scott Parker, tehnicianul lui Fulham, a primit vești bune din partea medicilor echipei. 

În primul rând, a fost recuperat Aleksandar Mitrovic, atacantul de 25 de ani care a rămas la echipă în ciuda retrogradării și care, acum, are șansa de a reveni în Premier League. De asemenea, au fost recuperați și Harry Arter și Ivan Cavaleiro, iar ”albii” au acum tot lotul la dispoziție. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 2.00 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vicentiuandrei1
vicentiuandrei1  •  04 August 2020, 23:59

Deci la meciul acesta ați reușit "performanța" să dați 3 ponturi greșite din 3...???????????????????????? Tu ai zis GG, Culea 1 solist și minimum 5 cartonașe. Uneori mă întreb de ce mă mai abonez la Gazeta Digitală. Ponturile erau singurele care vă diferențiau...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează