GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Backa Topola - FCSB: ”Roș-albaștrii” sunt favoriți la calificare, în ciuda absențelor din lot

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 09:50 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 10:11

Backa Topola - FCSB, partidă din turul 2 preliminar al Europa League, se joacă astăzi, de la 22:00. Calificarea se decide într-o singură manșă, iar învingătoarea va întâlni, în turul 3, echipa calificată din întâlnirea Riteriai (Lituania) - Slovan Liberec (Cehia). 

Totuși, problema calificării e foarte spinoasă pentru bucureșteni. FCSB avea 4 jucători bolnavi de coronavirus inițial, fundașii Andrei Miron și Iulian Cristea, și mijlocașii Florin Tănase și Darius Olaru. Iar epidemia s-a extins și în staful echipei, antrenorul Toni Petrea rămânând în izolare, la București. Pe bancă vor sta Mihai Pintilii și Bogdan Vintilă. 

Miercuri, la ultima testare, s-au mai descoperit 5 cazuri noi: Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș și Andrei Pandele au fost depistați pozitiv cu COVID-19.  Surse din cadrul clubului au confirmat pentru GSP.ro rezultatele. În acest moment, FCSB mai are doar 14 jucători valizi pentru meciul din această seară.

Backa Topola nu are experiență internațională, fiind abia la al doilea meci în cupele europene. În turul anterior a trecut de moldovenii de la Petrocub, scor 2-0 în deplasare. Ocupanta locului 4 în ediția trecută a campionatului Serbiei, Topola a început cu stângul noul sezon, primind gol în fiecare etapă și reușind doar 2 victorii în 7 meciuri. În ultimele 4 runde a acumulat un singur punct. 

Pentru a spera la calificare în condițiile speciale în care se găsește în prezent, FCSB e obligată să atace. Adversarul a primit 11 goluri în ultimele 3 etape de campionat și ”roș-albaștrii” trebuie să încerce să profite de slăbiciunile defensive ale sârbilor, cu atât mai mult cu cât au, la rândul lor, serioase probleme în apărare. Ambii fundași centrali, Andrei Miron și Iulian Cristea, sunt indisponibili, iar alte soluții nu există. Soiledis și Nedelcu, fotbaliștii care au mai evoluat acolo, sunt accidentați. Destul de probabil, Ovidiu Popescu și Marius Briceag vor face cuplu în centrul defensivei.

De la startul sezonului, FCSB a marcat în fiecare partidă, învingându-le cu 3-0 pe Astra și Viitorul, în campionat, și pe Shirak, în turul 1 din Europa League. În ultimul meci, la Voluntari, elevii lui Toni Petrea au pierdut cu 1-2.  

Chiar dacă are probleme de efectiv, FCSB e cotată ca favorită la calificare, cu o cotă de 1.55, în vreme ce Topola are cota 2.29 la Fortuna. 

Pont: Ambele marchează, cota 1.60 la Fortuna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează