GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Barcelona - Napoli: Meci cu parfum de UCL în 16-imile din Europa League! Trei PONTURI clare pentru duelul de pe Camp Nou

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:25 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 16:49

Barcelona și Napoli se întâlnesc în cel mai tare meci din 16-imile Europa League. Dubla cu parfum de Liga Campionilor își consumă prima manșă azi, de la 19:45, pe Camp Nou.

Casele de pariuri îi văd pe băieții lui Xavi cu prima șansă la victorie, dar Napoli e o echipă puternică și în acest sezon, unde se bate la titlu, cu șanse reale, în Serie A. Barca încă se caută și are evoluții oscilante, în timp ce italienii se vor prezenta cu un prim 11 mult mai omogen, dar și cu posibilitatea de a pleca și cu o remiză din Barcelona.

Barcelona vine după două partide în care a încasat câte două goluri pe meci, dar unde a și reușit să marcheze de șase ori: Espanyol 2-2 și victoria cu Atletico Madrid 4-2. Catalanii sunt pe locul 4 și luptă cu Atletico Madrid, Real Sociedad, Bilbao și Villarreal pentru ultimul loc de Liga Campionilor.

38 de goluria marcat Barcelona în 23 de meciuri din acest sezon // al 4-lea cel mai bun atac din Spania

Napoli are o perioadă extrem de bună în Serie A, acolo unde se bate la titlu alături de Milan și Inter. Napoletanii au 53 de puncte, cu unul mai puțin decât Inter și cu două în minus față de liderul AC Milan. Trupa lui Spalletti vine pe Camp Nou chiar după remiza din derby-ul cu Inter, scor 1-1.

Trei PONTURI pentru Barcelona - Napoli:

Porto - Lazio: Reeditarea semifinalei din 2003! Trei PONTURI curajoase pentru un duel spectaculos pe Dragao
PONTURI PARIURI
Porto - Lazio: Reeditarea semifinalei din 2003! Trei PONTURI curajoase pentru un duel spectaculos pe Dragao

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează