GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Porto - Lazio: Reeditarea semifinalei din 2003! Trei PONTURI curajoase pentru un duel spectaculos pe Dragao

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:25 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 16:48

Porto și Lazio se întâlnesc azi, de la 22:00, în prima manșă din 16-imile Europa League. Italienii merg pe Dragao fără golgheterul Ciro Immobile, încă în carantină după infectarea cu coronavirus.

Porto a coborât în Europa League după ce s-a clasat pe locul al 3-lea în grupa de Champions League din care au mai făcut parte Liverpool, Milan și Atletico Madrid. Dincolo, Lazio își continuă parcursul în Europa League, dar putea să evite acest duel dacă ar fi câștigat în fața lui Galatasaray, în ultimul meci din grupe.

Va fi primul meci al celor de la Porto după derby-ul cu Sporting din campionat, încheiat cu un scandal general. 4 goluri, 2-2 scor final, și cinci cartonașe roșii, dintre care 4 acordate la final, după o bătaie pe teren. În campionat, Porto este lider și are șase puncte peste rivala Sporting, după 22 de etape.

Lazio e și ea în revenire de formă, după un început modest de sezon. Echipa pregătită de Maurizio Sarri are 3 victorii în ultimele 4 etape și a urcat pe locul 6 în Serie A, la 4 puncte distanță de locul 4, poziție care duce în Liga Campionilor.

Porto și Lazio s-au mai întâlnit într-o partidă europeană în 2003, pe vremea când actuala Europa League se chema Cupa UEFA. Porto a trecut de italieni în semifinale, după 4-1 pe Dragao și 0-0 pe Olimpico.

Trei PONTURI pentru Porto - Lazio:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,93 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,00 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Superbet
Barcelona - Napoli: Meci cu parfum de UCL în 16-imile din Europa League! Trei PONTURI clare pentru duelul de pe Camp Nou
PONTURI PARIURI
Barcelona - Napoli: Meci cu parfum de UCL în 16-imile din Europa League! Trei PONTURI clare pentru duelul de pe Camp Nou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează