GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  BUNDESLIGA

Bundesliga: Bayern - Monchengladbach » Atenție, pariori! Derby-ul se joacă fără atacanți

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 13:19

Bayern - Gladbach, derbyul etapei cu numărul 31, este programat azi, de la ora 19:30. Între cele două formații există o veche rivalitate ce datează din anii '70 ai secolului trecut, perioadă în care au dominat fotbalul german. 

Ulterior, Borussia nu a putut să țină pasul cu Bayern, dar întâlnirile directe au rămas aprinse până în ziua de azi. În turul acestui sezon, Gladbach s-a impus cu 2-1 pe teren propriu într-o partidă cu 8 cartonașe galbene și unul roșu. Golul victoriei a fost marcat din penalty, în minutul 92. În turul ediției trecute de campionat, Borussia s-a impus în deplasare, pe Allianz Arena, cu scorul de 3-0. 

66% din golurilelui Bayern Munchen i-au avut în prim plan pe Lewandowski și Thomas Müller

Bayern Munchen este lider în Bundesliga, având 7 puncte avans în fruntea clasamentului, cu 4 etape rămase de disputat. Bavarezii vin după o serie excelentă, cu 15 victorii și 1 remiză în ultimele 16 runde. 

Pentru partida de azi au două absențe importante, Lewandowski și Thomas Müller fiind suspendați. De partea cealaltă, Gladbach are și ea o problemă importantă în atac, deoarece Plea (10 goluri) a luat cartonaș roșu în ultima etapă și nu va putea evolua. Thuram (10 goluri), celălalt atacant al Borussiei, este apt de joc. 

Aflată pe locul 4 în acest moment, Borussia vine după o înfrângere ghinionistă suferită în ultima rundă, 0-1 la Freiburg. Elevii lui Marco Rose au evoluat foarte consistent în cea mai mare parte a meciului, fiind permanent superiori adversarului. Cu un joc foarte bun între linii, cu pressing aproape permanent și cu scheme lucrate la antrenament, Gladbach a dominat meciul și, dacă era mai atentă la finalizare, putea câștiga la scor. 

Date statistice pentru Bayern - Gladbach

  • Lewandowski și Thomas Müller, suspendați pentru azi, au contribuit la 66% dintre golurile lui Bayern
  • Portarul lui Gladbach, Sommer, a parat 76.8% din șuturile adversarilor și are cele mai multe șuturi apărate din Bundesliga, 119
  • În 10 din ultimele 11 etape ale lui Gladbach s-a marcat în ambele porți
  • În 8 din ultimele 12 partide de campionat ale lui Gladbach s-au marcat minimum 3 goluri
  • În meciurile lui Bayern se acordă, în medie, 10.3 cornere
  • În meciurile lui Gladbach se acordă, în medie, 10.04 cornere
  • Bayern e echipa cu cea mai bună posesie de campionat, 62.2%
  • Bayern a marcat 90 de goluri, record în Bundesliga pentru primele 30 de etape

Citește mai multe știri despre pariuri:

Bundesliga: Fortuna - Dortmund, toate detaliile pentru pariuri » Trei reveniri importante la oaspeți

S-a rezolvat, în La Liga se joacă cu spectatori în tribune! Virtuali!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează