GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Belgia - Danemarca: La 90 de minute de playoff-ul Ligii Națiunilor! Cotă foarte mare pentru un meci spectaculos

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 13:24 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 13:41

Belgia - Danemarca se joacă azi, de la 21:45, în partida care va decide câștigătoarea din grupa a 2-a, urna A, a Ligii Națiunilor și, implicit, una dintre cele patru formații care vor ajunge în playoff-ul competiției.

Belgienii ocupă prima poziție, cu 12 puncte, în timp ce Danemarca e pe locul secund, cu 10 puncte. Astfel, De Bruyne și compania au nevoie doar de un singur punct pentru a se califica în ”Final Four”, în timp ce danezii trebuie să câștige dacă vor să continue lupta pentru trofeul Ligii Națiunilor.

Înaintea meciului direct, ambele naționale vin dup rezultate foarte bune. Belgia s-a impus în derby-ul cu Anglia, scor 2-1, și i-a eliminat astfel pe britanici din cursa calificării, în timp ce Danemarca are trei victorii consecutive: Islanda (3-0), Anglia (1-0) și din nou Islanda (2-1).

În tur, la Copenhaga, Belgia s-a impus fără prea mari emoții, scor 2-0, și sunt șanse foarte mari s-o facă și în această seară, asta chiar dacă Danemarca n-a mai cunoscut înfrângerea de șase partide (4 jocuri oficiale, 2 amicale).

Mertens, De Bruyne și Lukaku sunt anunțați titulari la belgieni, în timp ce danezii îi vor avea și ei din primul minut pe Hojbjerg, Eriksen sau Poulsen, însă nu se vor putea baza pe goalkeeperul Kasper Schmeichel, accidentat.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 2,00 la Superbet

Vezi și alte știri din lumea pariurilor:

Bilet FABULOS jucat de un român la pariuri: cotă de 3800 cu 5 meciuri!!! Cât a câștigat și cum l-a pus, din greșeală, de două ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează