GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bilbao - Sevilla analizat pentru pariuri: oaspeții, în pericol să piardă locul de Liga Campionilor

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 11:40 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:40

Bilbao - Sevilla: În ultimele patru meciuri rămase de jucat, Sevilla, ocupanta locului 4 în La Liga, trebuie să fie atentă și pragmatică pentru a nu rata calificarea în ediția următoare a Ligii Campionilor. 

Azi, de la ora 23:00, trupa lui Julen Lopetegui are o confruntare dificilă, pe terenul lui Bilbao, acolo unde a pierdut fiecare dintre ultimele 9 întâlniri directe din La Liga. 

Program dificil pentru Sevilla

Pe Sevilla o așteaptă meciuri destul de grele pe final de sezon. În această etapă merge la Bilbao, acolo unde a pierdut fiecare dintre ultimele 9 deplasări efectuate în campionat, apoi vine o partidă teoretic mai ușoară, pe teren propriu, cu Mallorca, echipă aflată imediat sub linia retrogradării. Urmează deplasarea la Sociedad și, în ultima rundă, meciul de pe teren propriu cu Valencia. 

Sevilla trebuie să țină un ochi îndreptat și spre principala sa urmăritoare, Villarreal, care a câștigat aseară cu 3-1 la Getafe și s-a apropiat la 3 puncte. ”Submarinul galben” mai are de jucat 3 meciuri, cu Sociedad și Eibar acasă și cu Real Madrid în deplasare. 

În La Liga, departajarea se face prin rezultatele din meciurile directe în cazul în care două cluburi sunt la egalitate de puncte. Villarreal ar fi avantajată în această situație, deoarece a obținut 4 puncte din confruntările cu Sevilla. 

Bilbao speră la un loc de Europa League

Bilbao e pe locul 9, la 5 puncte de locul 6, cel care duce în Europa League și care e acum ocupat de Getafe. Având un meci mai puțin decât Getafe, Athletic poate spera să reducă azi diferența la doar două puncte, cu o victorie contra Sevillei. Dar Sociedad și Valencia caută și ele, la rândul lor, să urce în clasament, ceea ce înseamnă că finalul de sezon va fi unul aprins. 

Formația din Țara Bascilor e, în mod tradițional, o ”nucă tare” pentru aproape orice adversar atunci când evoluează pe teren propriu, în vreme ce deplasările sunt ceva mai problematice. Totuși, de la reluare, a pierdut doar la Barcelona, 0-1, iar pe teren propriu a cedat doar cu Real Madrid, tot 0-1. Ultimele 4 etape îi aduc în cale Sevilla și Leganes în partidele de acasă, și Levante și Granda, în deplasare. 

Bilbao are azi o absență importantă. Raul Garcia, cel mai mai bun jucător al său și golgeterul echipei, este suspendat.

Pont pentru pariuri: X la pauză, cota 1.92 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează