GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Bilet de pariuri: Cota 6.93 pentru ca Real Madrid, Juventus, Bayern, Ajax și CFR să își câștige campionatele!

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 17:39

Bilet de pariuri: Lazio, AZ Alkmaar sau Leipzig sunt echipe ce ar putea produce surprize de proporții dacă ar câștiga titlul în campionatele din care fac parte. Totuși, bursa pariurilor le cotează ca outsideri în fața numelor mari. 

Lider în Serie A, Lazio are două puncte peste Juventus, dar și un meci mai mult disputat. Cota echipei lui Simone Inzaghi la câștigarea campionatului e 3.50 la Betano, în vreme ce torinezii au cota 1.70. În Olanda, Ajax și AZ Alkmaar sunt la egalitate de puncte, după ce, în ultima rundă, în meciul direct, AZ s-a impus pe Amsterdam Arena, scor 2-0. Cota lui Alkmaar pentru a câștiga campionatul e 2.80, în vreme ce "lăncierii" au cota 1.40. 

În Bundesliga, Bayern e lider și are o cotă de 1.30 pentru a lua titlul. Leipzig, locul secund în campionat, are aceeași cotă ca și ocupanta poziției a treia, Dortmund, 6.00. Bavarezii au 3 puncte avans față de Leipzig și 4 față de Dortmund. 

Cum Franța și Anglia au lideri detașați, cotele pentru ca PSG și Liverpool să mai fie prinse din urmă sunt uriașe. Ne îndreptăm însă atenția către Spania, acolo unde Real vine după victoria în fața Barcelonei, 2-0, rezultat la care madrilenii au preluat șefia clasamentului, având un punct avans față de catalani. Realul are cota 1.60 pentru a câștiga campionatul, în vreme ce Barcelona are cota 2.25. 

Un bilet în care am cumula pariuri pe Juventus (cota 1.70), Ajax (cota 1.40), Bayern (1.30) și Real Madrid (cota 1.60) are cota 4.95. Dacă adăugăm și CFR-ul, la o cotă de 1.40, ajungem la cota finală 6.93!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  06 Martie 2020, 06:00

www.kkiss.club - sitе minunаt de întâlniri pеntru adulții cаre dorеsc să găsеаscă un partеnеr саrе să fасă sех

Vezi toate comentariile (1)
Comentează