GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bolivia - Argentina: Capcană sau cel mai sigur solist? Ce cote bune vin de la 3650 de metri altitudine

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2020 15:19 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 16:19

Bolivia și Argentina se întâlnesc azi, de la 23:00, în a doua etapă din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, iar naționala lui Messi țintește al doilea succes consecutiv.

Dacă, în Europa, naționalele încă mai joacă pentru calificarea la EURO 2020 și se întrec în ”amicalele oficiale” din Liga Națiunilor, în America de Sud se joacă deja preliminariile pentru calificarea la Mondialul din 2022.

Bolivia - Argentina este unul dintre meciurile foarte interesante din etapa a 2-a. Oaspeții vin după un succes la limită, 1-0, cu Ecuador, în timp ce bolivienii se prezintă în fața lui Messi după dușul extrem de rece pe care l-au suferit cu Brazilia, 0-5.

Ultima deplasare în Bolivia n-a fost de bun augur pentru argentinieni. În 2017, în preliminariile pentru CM 2018, Bolivia o învingea pe Argentina cu 2-0 și complica serios calculele calificării, de la acea vreme, pentru Argentina. Acum, Argentina vine să-și ia revanșa și să mai facă un pas spre calificarea la Mondialul din Qatar.

Deplasările din Bolivia, mai ales când meciurile se joacă pe stadionul ”Hernando Siles”, în La Paz, sunt întotdeauna complicate din cauza altitudinii ridicate: 3650 de metri deasupra nivelului mării! Ultima victorie a Argentinei în Bolivia datează din 2005. De atunci, Bolivia a câștigat de două ori acasă, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Între 1,50 și 1,58 sunt cotele pentru victoria Argentinei în Bolivia, dar meciul este mult mai complicat față de cât o arată cotele.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,95 la Betfair

Citește mai multe știri despre meciurile naționalelor:

ROMÂNIA U21 - MALTA U21 liveTEXT de la ora 20:00! Maltezii vin cu „grădinița” la Giurgiu » Echipele probabile + cele mai tari cote

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează