GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bordeaux - Lyon: Întâlnirea de azi ar putea fi ultima pentru Depay în tricoul oaspeților!

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 15:56 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 16:05

Bordeaux - Lyon, meci din cadrul etapei a treia din Ligue 1, se joacă azi, de la ora 22.00. Întâlnirea este una extrem de interesantă, mai ales din perspectiva oaspeților, care au de gestionat o situație destul de delicată. 

Faptul că Lyon nu participă în actuala ediție a cupelor europene constituie o lovitură serioasă, inclusiv din punct de vedere financiar, dar nu numai. 

Lyon, nevoită să vândă

Pe de-o parte, echipa lui Rudi Garcia are avantajul de a se putea concentra pe întrecerea internă însă, pentru jucătorii care au evoluat în semifinalele Ligii Campionilor, această provocare ar putea fi insuficientă. Situație în care misiunea lui Rudi Garcia se complică, antrenorul lui Lyon fiind nevoit să țină în priză un lot destul de capricios, așa cum s-a văzut și anul trecut. În plus, va fi obligat să și improvizeze, deoarece clubul e nevoit să vândă pentru a compensa absența banilor ce ar fi putut fi încasați din cupele europene. Astfel, confruntarea de azi, cu Bordeaux, ar putea fi ultima pentru Memphis Depay, atacantul fiind aproape de un transfer la Barcelona

Deja, șase jucători mai puțin importanți au fost vânduți. Tătărușanu, Marcal, Terrier, Gouiri, Solet și Tete au părăsit corabia, iar Jeff Reine-Adélaïde e și el pe picior de plecare. 

Statistică foarte echilibrată

Antrenorul lui Bordeaux, Jean-Louis Gasset, are mai puține bătăi de cap legate de transferuri, însă echipa sa e fără victorie acasă de 5 meciuri, perioadă în care a adunat 4 remize. În prima etapă, Bordeaux a remizat acasă, 0-0 cu Nantes, apoi a câștigat în deplasare, 2-0 la Angers

Lyon a jucat o singură etapă și a început cu o victorie, 4-1 cu Dijon, pe teren propriu, partidă în care Memphis Depay a reușit un hat-trick.  

Statistica întâlnirilor directe dintre Bordeaux și Lyon este extrem de echilibrată. Până acum s-au jucat 35 de meciuri, iar raportul victoriilor e 13-12 în favoarea lui Lyon. 

Pont: PSFX, cota 1.72 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează