GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Botoșani - Craiova: Oaspeții, fără victorie la Botoșani în opt meciuri!

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 13:16 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 13:16

Botoșani - Craiova, singura partidă programată azi în Liga 1, ar putea mări avantajul formației oltene, dat fiind că întâlnirea pe care CFR Cluj o avea programată ieri. pe terenul celor de la FCSB, a fost amânată. 

Trupa lui Cristiano Bergodi are, față de clujeni, un avans de un punct în fruntea clasamentului iar un eventual succes la Botoșani ar amplifica presiunea din tabăra CFR-ului. 

Botoșaniul are o singură victorie în playoff

FC Botoșani are ca obiectiv locul 3 în playoff însă, în 7 etape, a obținut o singură victorie, cea de la Mediaș. Formația lui Marius Croitoru are doar 6 goluri marcate în această perioadă iar în ultimele două meciuri de acasă, cu CFR Cluj (0-2) și Astra (0-0) nu a reușit să înscrie. 

Jocul ofensiv al gazdelor îl va avea în centrul atenției pe Marko Dugandzic, cel care a reușit să marcheze 8 goluri în cele 10 etape în care a evoluat. Croatul nu a mai înscris de două etape, perioadă în care a fost titular, dar și-a făcut simțită prezența în joc, cu apariții periculoase la finalizare. 

În privința jocului defensiv, statistica nu e de partea celor de la Botoșani. În sezonul regulat, doar 6 echipe au primit mai multe goluri, iar dintre cluburile ce au intrat în playoff, apărarea moldovenilor a fost cea mai slabă în sezonul regulat, la egalitate cu cea a Mediașului. În cele 7 etape din playoff, jucătorii lui Croitoru au primit 8 goluri, iar în cele trei partide de acasă au încasat 4. 

Craiova a scos un egal în opt meciuri la Botoșani

Defensiva e un subiect delicat și pentru CS U Craiova. Oltenii au primit gol în fiecare dintre ultimele 17 etape dar, odată intrați în playoff, au și reușit să marcheze în fiecare partidă. 

În sezonul regulat, Craiova a luat 4 puncte din disputele cu FC Botoșani, iar în turul playoff-ului s-au impus cu 2-1 în meciul direct de acasă. Statistica ne indică faptul că Universitatea nu a câștigat niciodată pe terenul adversarului de azi în 8 partide, pierzând 7 dintre acestea. 

De asemenea, în ultimele 7 întâlniri directe din campionat și din Cupă, ambele formații au reușit să marcheze. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.90 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close