GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - Craiova » Oltenii au doar varianta victoriei! Trei PONTURI oferite de tipsterii GSP

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 12:24 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 12:57

FC Botoșani - Universitatea Craiova se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul rundei a 2-a din playoff-ul Ligii 1. Oltenii sunt obligați să câștige dacă vor să continue cursa de urmărire a rivalelor FCSB și CFR Cluj, aflate acum cu un avans de 6, respectiv 5 puncte, după prima etapă.

Craiova a început cu stângul playoff-ul din acest sezon, doar 0-0 cu Sepsi, și a pierdut, cel puțin pentru moment, contactul cu FCSB și CFR Cluj, formații care și-au câștigat jocurile din prima etapă. Dincolo, Botoșani rămâne pe locul 6, ultimul din playoff, după ce a pierdut în fața celor de la FCSB, scor 1-2.

În ultimele șapte dueluri directe, Craiova n-a pierdut niciodată în fața Botoșaniului. S-au înregistrat cinci succese pentru olteni și două rezultate de egalitate. Ultimul succes al celor de la Botoșani în fața craiovenilor fiind înregistrat în 2018, la Botoșani, scor 2-1.

În sezonul regular, oltenii le-au luat patru puncte elevilor lui Croitoru. A fost 0-0 în Moldova și 1-0 pentru Craiova, în Bănie. Bonus, Craiova a eliminat-o pe Botoșani și din Cupa Românie, după ce s-a impus cu 1-0, tot acasă la Botoșani.

TREI PONTURI PENTRU BOTOȘANI - CRAIOVA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează