GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - CSU Craiova: Planuri de playoff, rezultate de playout! Trei PONTURI pentru duelul dintre Croitoru și Reghecampf

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:58 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 11:44

FC Botoșani și CSU Craiova se întâlnesc azi, de la 20:30, în partida care va închide runda a 18-a din Liga 1. Croitoru și Reghecampf vor să-și ducă echipele în playoff, dar rezultatele din ultima perioadă sunt foarte modeste atât pentru Botoșani cât și pentru Craiova.

După 17 meciuri jucate, Botoșani și Craiova încă sunt foarte departe de a-și asigura locurile de playoff. Moldovenii au un singur succes în ultimele 8 meciuri din campionat și au picat până pe locul 7, în timp ce Craiova a bifat trei înfrângeri consecutive și e abia pe poziția a 5-a. Ambele formații au câte 28 de puncte.

Laurențiu Reghecampf a venit la Craiova cu gândul la titlu, dar rezultatele oltenilor sunt catastrofale în ultima perioadă. CSU a pierdut trei partide la rând (Farul 0-1, FC Argeș 2-3 și FCSB 2-3) și a ajuns la 20 de puncte în spatele liderului CFR Cluj. Mai mult, craiovenii au o întârziere de 12 puncte și față de FCSB, așa că, în acest moment, sunt șanse mici ca echipa lui Reghe să se implice în lupta pentru titlu.

19 goluria încasat CSU Craiova // cea mai slabă apărare dintre echipele clasate pe loc de playoff în prezent

În partida tur, FC Botoșani s-a impus cu 2-1 pe Oblemenco, la capătul unui meci extrem de tensionat, cu opt cartonașe galbene și mai multe probleme de arbitraj. De altfel, botoșănenii sunt neînvinși de trei meciuri în fața Craiovei: două succese obținute în Bănie și o remiză pe teren propriu. Toate cu cel puțin două goluri marcate și reușite în dreptul ambelor echipe.

Trei PONTURI pentru Botoșani - CSU Craiova:

  • Ambele echipe marchează - cotă 2,10 la Superbet
  • Peste 5,5 cartonașe galbene - cotă 1,95 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,75 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează