GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Botoșani - Poli Iași: Gazdele au patru victorii consecutive în derby-ul Moldovei!

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 12:44 / Actualizat duminica, 30 august 2020 13:05

Botoșani - Poli Iași, derby-ul Moldovei, se dispută azi, de la ora 15:30. Ambele formații au început bine noul sezon, iar întâlnirea se anunță a fi una interesantă. 

Botoșănenii s-au impus în ultimele patru întâlniri directe cu Iașiul și pot fi considerați favoriți, însă oboseala drumului lung până în Kazahstan și înapoi, întreprins pentru disputa din preliminariile Europa League, ar putea să îngreuneze misiunea gazdelor de azi. De asemenea, defensiva echipei lui Marius Croitoru nu a dat prea multe motive de încredere coechipierilor. Atât contra lui FC Argeș, 3-2 în deplasare, cât și împotriva lui Ordabasy, 2-1 în deplasare, apărarea botoșăneană a arătat dezorganizată în multe momente. 

Oaspeții ar putea profita de aceste aspecte care le înlesnesc misiunea în Derby-ul Moldovei, însă vor fi nevoiți să atace. În prima etapă, contra Chindiei, echipa lui Daniel Pancu nu a fost deloc convingătoare, chiar dacă a reușit să se impună cu 1-0. Ieșenii au probleme de lot, după despărțirea de o serie dintre titulari, dar și probleme financiare. Noul antrenor așteaptă încă efectuarea de transferuri pentru a-și acoperi posturile deficitare, iar în prima rundă a avut la dispoziție doar 15 jucători. 

Pont: 2-4 goluri, cota 1.54 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează