GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - Rapid: Cine continuă forma excelentă din campionat? Trei PONTURI pentru meciul zilei în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 13:32 / Actualizat duminica, 22 august 2021 13:42

FC Botoșani și Rapid București se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 6-a din Liga 1. Partida va fi condusă la centru de Bîrsan și va pune față în față două dintre cele mai în formă echipe din campionat.

Atât Botoșani cât și Rapid sunt echipe neînvinse în primele cinci runde din noul sezon. Trupa lui Marius Croitoru are patru victorii consecutive și e văzută de specialiști cu un ușor avantaj înaintea jocului cu Rapid, asta chiar dacă giuleștenii sunt singurii din Liga 1 care n-au primit încă gol.

Botoșani și Rapid au 13 puncte și se află la cinci lungimi de CFR Cluj, formație care are însă un meci în plus, după ce s-a impus sâmbătă, la Pitești, cu 1-0, în fața lui FC Argeș.

2 / 0 goluri primiteRapid (0 goluri) și Botoșani (2 goluri) au prima, respectiv a treia defensivă din Liga 1. Farul (1 gol) ocupă locul secund în topul apărărilor!

Rapid vine la Botoșani după ce a câștigat, surprinzător, derby-ul cu FCSB, 1-0, în timp ce gazdele abordează această partidă după ce s-au întors cu toate punctele de la Mediaș, 1-0 în fața lui Gaz Metan.

Trei PONTURI pentru Botoșani - Rapid:

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  22 August 2021, 17:40

"Meciul zilei"?!! Eu zic că este meciul etapei a-6-a. Se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 3 dintre care una este Rapid, iar cealaltă revelația ultimelor 2 ediții de campionat. Ce alt meci mai important/interesant se joacă/sa jucat în etapa a-6-a? CS Universitatea-Gaz Metan? FCSB-Sepsi? CFR Cluj-FC Argeș? Nu cred. Botoșani-Rapid este de departe cel mai așteptat și interesant meci al etapei. Și bineânțeles cel la care vom avea cea mai fierbinte atmosferă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează