GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bremen - Koln: ”Șansa dublă” care deschide etapa a 7-a din Bundesliga! Ce cotă bună ne aduce Werder

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 16:12 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 16:12

Bremen - Koln este partida care deschide etapa cu numărul 7 din campionatul Germaniei. Jocul va începe la ora 21:30 și reprezintă o șansă bună pentru Werder de a rămâne în zona locurilor de cupă europeană în acest debut de sezon.

Werder Bremen e neînvinsă de cinci etape în Bundesliga, dar gazdele de azi n-au reușit însă să câștige niciunul dintre ultimele trei jocuri. Bremen a bifat trei remize consecutive și speră să întrerupa seria egalurilor cu un succes în fața lui Koln.

Werder se află pe poziția a 9-a, cu 9 puncte adunate în șase runde, iar un succes azi ar ridica-o pe Bremen, măcar pentru o zi, în zona locurilor de Champions League.

De cealaltă parte, Koln are un început extrem de slab de sezon. ”Țapii” n-au câștigat niciun meci de la începutul campionatului și au strâns doar două puncte, după egalurile cu Frankfurt și Stuttgart, ambele 1-1. Koln merge pe terenul lui Werder după înfrângerea cu Bayern Munchen, scor 1-2, și speră să nu piardă.

Werder Bremen - Koln este tipul de duel în care ambele formații își câștigă meciurile de pe teren propriu, mai rar regâsin și episoade în care oaspeții să plece cu toate punctele. Ultimul succes al lui Koln la Bremen e din 2014!

În sezonul trecut, Werder s-a impus cu 6-1, acasă, în fața lui Koln, în timp ce ”țapii” au câștigat jocul de pe teren propriu, scor 1-0.

PONT: 1X - cotă 1,45 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Craiova - Chindia Târgoviște: Cum prinzi o cotă mai mare pentru victoria oltenilor! Pariu COMBO pentru meciul din Bănie

Petrolul - Rapid: Cine se salvează în ”Primvs Derby”? Pariul care s-a repetat în ultimele 10 meciuri directe

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close