GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Petrolul - Rapid: Cine se salvează în ”Primvs Derby”? Pariul care s-a repetat în ultimele 10 meciuri directe

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 11:31 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 11:45

Petrolul și Rapid se întâlnesc azi, de la 19:00, în derby-ul Ligii a doua, confruntare care contează pentru etapa a 11-a. ”Primvs derby” le prinde cum nu se poate mai rău pe cele două rivale.

Petrolul și Rapid au ca obiectiv promovarea în prima ligă, dar evoluțiile din acest sezon sunt, din nou, mult sub așteptări. ”Găzarii” sunt pe locul 9, cu 14 puncte strânse în nouă meciuri, în timp ce Rapid e pe locul 12, cu 13 puncte strânse în opt jocuri. Liderul ligii secunde este Craiova, formație care a strâns 21 de puncte în cele nouă meciuri pe care le-a disputat până acum.

Rapid vine la Ploiești după două înfrângeri consecutive: 0-5 cu Craiova și 0-3 cu Mioveni. Giuleștenii au câștigat o singură partidă în ultimele cinci etape, perioadă în care au rămas și fără antrenorul Adrian Iencsi, demis!

Nici Petrolul nu stă mai bine! Echipa lui Viorel Moldovan începuse bine sezonul, dar problemele de lot au schimbat fața echipei în ultima perioadă. ”Lupii” n-au mai câștigat de două etape și, la fel ca Rapid, au doar o victorie în ultimele cinci runde.

PETROLUL - RAPID | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, Petrolul și Rapid s-au întâlnit de două ori. O dată în sezonul regular, când s-au impus rapidiștii cu 1-0, și o dată în playoff-ul de promovare, atunci când meciul s-a terminat fix așa cum a început, 0-0.

În ultimele 10 meciuri directe, punând aici la socoteală și jocurile din Liga 1 dintre cele două echipe, Petrolul și Rapid nu s-au înghesuit prea mult la goluri. Sunt 10 meciuri la rând de ”sub 2,5 goluri” între ”lupi” și rapidiști.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,72 la Unibet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
115486966066476
Edi Girnita  •  06 Noiembrie 2020, 15:34

Tusea cu junghiul,marele derby!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează