GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Brighton - Liverpool: Victorie pentru ”cormorani” la revenirea lui Salah? Ce cotă mare putem prinde la pariuri

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 14:33 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 14:48

Brighton - Liverpool se joacă sâmbătă, de la 14:30, în prima partidă a zilei din Premier League. ”Cormoranii” îl vor avea din nou la dispoziție pe Mohamed Salah, care a scăpat de coronavirus, și speră să-și ia revanșa în fața suporterilor după înfrângerea din Liga Campionilor cu Atalanta, scor 0-2.

Seria pozitiva a lui Liverpool s-a întrerupt, neașteptat, pe teren propriu, cu Atalanta, în Liga Campionilor. Cu multe probleme, în special în zona defensivă, echipa lui Klopp a fost depășită de italieni, asta după ce, în tur, la Bergamo, Liverpool o pulverizase pe Atalanta, scor 5-0. Acum, Liverpool se întoarce în campionat cu o deplasare destul de grea, la Brighton.

Înainte de etapa cu numărul 10, Liverpool se află pe poziția secundă, la egalitate de puncte cu Tottenham (20), dar cu un golaveraj mai slab decât echipa lui Mourinho. ”Cormoranii” merg să se lupte cu ”pescărușii” și speră să pună presiune pe Spurs înainte de derby-ul dintre Chelsea și Tottenham.

Brighton e pe locul 16, cu nouă puncte în nouă meciuri și tocmai a reușit să oprească o serie negativă cu un succes cumva neașteptat în fața lui Aston Villa, scor 2-1.

De-a lungul confruntărilor directe, Liverpool nu i-a dat nicio șansă lui Brighton în ultimii ani. Din 2017, de când Brighton a promovat în Premier League, Liverpool a câștigat toate meciurile disputate în compania echipei lui Florin Andone.

În două dintre cele trei deplasări ale lui Liverpool la Brighton, campioana Angliei a reușit să înscrie minimum două goluri, iar revenirea lui Salah impulsionează și mai tare compartimentul ofensiv al trupei lui Klopp.

PONT: Victorie Liverpool și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,86

Vezi mai multe PONTURI la pariuri:

Crystal Palace - Newcastle: Gazdele nu se pot baza pe golgheterul Zaha! Cotă bună pentru un meci echilibrat

Chindia Târgoviște - Hermannstadt: Revine Cupa României! Ce putem paria la primul meci al zilei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează