GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

BUNDESLIGA // 5 cote de luat în calcul la Werder Bremen - Bayer Leverkusen

În tur, Leverkusen a remizat pe teren propriu cu Werder, scor 2-2, însă returul s-ar putea să fie mai ușor pentru Bayer, deoarece echipa din Bremen are un palmares îngrozitor în cele 11 meciuri jucate acasă.
În tur, Leverkusen a remizat pe teren propriu cu Werder, scor 2-2, însă returul s-ar putea să fie mai ușor pentru Bayer, deoarece echipa din Bremen are un palmares îngrozitor în cele 11 meciuri jucate acasă.

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 16:09

În tur, Leverkusen a remizat pe teren propriu cu Werder, scor 2-2, însă returul s-ar putea să fie mai ușor pentru Bayer, deoarece echipa din Bremen are un palmares îngrozitor în cele 11 meciuri jucate acasă. Partida este programată luni, 18 mai, de la ora 21:30.

În cele 11 etape disputate acasă, Werder a câștigat o singură dată, 3-2 cu Augsburg, într-o partidă în care oaspeții au jucat în 10 oameni din minutul 34. Werder, penultima în clasament, a mai obținut și două egaluri pe propriul stadion, dar la remiza cu Freiburg oaspeții au egalat, de asemenea, în inferioritate numerică.

Dezastru pe Weserstadion 

Werder termina sezonul anterior pe locul 8, la un punct de calificarea în Europa League și la cinci puncte de locul 4, cel care duce în Liga Campionilor. Ediția curentă de campionat nu a mai fost la fel de fructuoasă, în special din cauza disputelor de pe teren propriu, acolo unde a capotat lamentabil. Bilanțul e dezastruos pe Weserstadion: o singură victorie în 11 etape, 8 goluri marcate, niciun meci fără gol primit și 8 partide în care nu a marcat! Înaintea partidei cu Leverkusen, Weder a pierdut ultimele 6 meciuri pe teren propriu, marcând un singur gol. 

Leverkusen, început excelent de an

Leverkusen, ocupanta locului 5, a întâmpinat ceva probleme în toamnă, atunci când a avut un program foarte dificil, cu meciuri cu Juventus și Atletico în Liga Campionilor. În plus, nu a abandonat nici Cupa, acolo unde este în semifinale și urmează să joace cu Saarbrücken, echipă de liga a treia. În primăvara europeană a eliminat-o pe Porto din Europa League cu o dublă victorie și a câștigat turul optimilor de finală cu Rangers, 3-1 în deplasare.

Începutul de an 2020 a fost unul spectaculos. Într-un clasament alcătuit doar din punctele câștigate în retur, Leverkusen e pe 3, cu 19 puncte, după Bayern Munchen, 22 de puncte, și Dortmund, 21. 

Date statistice și cote pentru pariuri

  • Werder a primit gol în 23 din cele 24 de etape jucate - Leverkusen marchează cel puțin 2 goluri, cota 1.65
  • Werder a primit gol în toate meciurile de acasă - Gol în ambele reprize, cota 1.55
  • În 11 etape disputate acasă, Werder a marcat de 8 ori - Werder marchează maxim 1 gol, cota 1.34
  • Werder a câștigat un singur meci pe teren propriu - Victorie Leverkusen, cota 1.75
  • Werder a înscris doar în 3 din cele 11 partide de acasă - Ambele marchează, cota 1.58

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre pariuri: 

Bayern Munchen înfruntă duminica viitoare specialista fazelor fixe » 5 cote de urmărit pentru meciul cu Union Berlin

Cele mai atractive 4 cote de încercat la Augsburg - Wolfsburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează